Hogy kell lefizetni az oktatómat?
Nem a kérdésre válaszoltok. :D
Igen, rohanok valahova, ne legyél ilyen kíváncsi, mert az nem a te dolgod, hogy én mit csinálok, miután levizsgáztam. :D
Oké, végül is a te dolgod, hogy mit csinálsz. De akkor sem értem, hogy mitől kell neked olyan gyorsan az a jogosítvány. Most ehhez az egészhez úgy állsz hozzá, mintha olyan örökkévalóságnak tűnne. Nekem a jogsiszerzés 2004-ben márciusától /ekkor kezdődött az elméleti oktatás/ augusztusáig tartott - ekkor kaptam meg a jogsimat. Szóval nem egészen fél év. Gondolom, manapság is ennyi lehet. Nem tudom, mennyi idős vagy, de lehetsz akármennyi, mert ha életed eddigi részét kibírtad jogosítvány nélkül, akkor nem hiszem, hogy ez a fél év már osztana-szorozna valamit.
A kérdésedre válaszolva: szerintem a vizsgabiztost kéne inkább lefizetni. Vizsga előtt találj egy pillanatot, amikor négyszemközt lehetsz vele, ekkor simán hozd neki szóba, és majd kiderül, mit válaszol. Ha belemegy, akkor gondolom, hogy mondja azt is, hogy mennyit kér, te pedig tejelsz neki. Ennyi. De én a helyében nemhogy nem mennék bele, hanem ennek hallatára, hogy ilyet akarsz, egyből buktatnálak, hogy aztán ismét vizsgáznod kelljen...
Szeretném levezetni a 30 órát, de úgy tudom, hogy limitálva van, hogy mennyit lehet egy nap (2 órát).
Minden más megvan, "csak" a vezetés maradt, és jó lenne, ha kb. két hét alatt meglenne. Nem szeretném, ha figyelmen kívül hagynák a hibáimat a vizsgán, hanem azt szeretném, hogy mondjuk 4 órát is vezethessek egy nap, ennyi az egész.
Így már értem. Ezzel így viszont akkor nincs is gáz. Szerintem simán mondd el neki, hogy ezt szeretnéd, többet szeretnél egy nap vezetni, és kiderül, mit válaszol. Ha rendesebb/lazább, akkor biztos belemegy.
Viszont most már érdekel a dolog. Nem akarod elmondani, miért akarsz gyorsabban jogsit szerezni? :)
Na jó, legyen. A kedves hangnemért cserébe elárulom. :)
Külföldre költöztem, és január második felében már vissza kell mennem, és több okból sem szeretném kint megcsinálni (nyelvi akadályok, ár).
Igen, ha nem beszélsz valamilyen szinten idegen nyelvet, akkor úgy gázos. Az ár is biztos magasabb lehet.
Ugyanakkor ha mégsem fog összejönni, akkor mit fogsz csinálni? Vagy itthon nem tudsz lakni esetleg valakinél arra az időre, amíg végzel a tanfolyammal?
Igen, meg tudom oldani, a szüleim szívesen látnak addig, mint a régi szép időkben. :D
Sokkal drágább egyébként akárhol Európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!