Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltsam le az oktatómat?

Váltsam le az oktatómat?

Figyelt kérdés
A Csigavérhez járok..alapból úgy kell elképzelni hogy kéthetente egyszer van időpont,a 8.órámnál járok de nem tudja a nevemet,ezekkel még annyira nem is lenne gond,de nagyon idegbeteg tud lenni..pl úgy látta hogy a kézifék nincs behúzva közben pedig igen, és elkezdett ordibálni hogy húzd már be azt a kur.va ki.baszott kéziféket..félek viszont váltani,mert új auto és stb,mire megszokom az is egy időbe tellik.. Ti mit tennétek?
2010. nov. 5. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
El onnan, kérd vissza a pénzed.
2010. nov. 5. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyugi a káromkodás, megszokott, stressz helyzetet vált ki és akkor is hogy tudsz vezetni, Én is balf*sz voltam az elején, még milyen, ordibált, egyszer kiszállítót is az autóból :D:D és? Elsőre átmentem minden vizsgán. 18L
2010. nov. 5. 21:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak bármikor amikor megyek vezetni nem az van hogy jó érzéssel tölt el,hanem hogy mennyire nem várom az oktatóm miatt..:S
2010. nov. 5. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem lépj kapcsolatba vezetőséggel.

pont a csigavér kéri és reklámozza,hogyha baj van az oktatóval akkor először jelezd nekik.

..."Ennek a legegyszerűbb módja, ha tisztelt ügyfeleink észrevételeikkel, panaszaikkal segítik munkánkat. Az időben jelzett probléma könnyen orvosolható"...

[link]

2010. nov. 5. 21:43
 5/10 Tubarózsa ***** válasza:

ha nem jó akkor inkább válts! az ilyen embereknek nem kéne oktatniuk..:S. nekem hál' Isten nagyon normális oktatom volt. és ma futottam össze azzal aki a kreszt tanitotta 2.5éve 15-20percet eldumcsiztunk pedig majd nem 2.5éve nem beszéltünk és emlékezett rám! -> ugy h igazán megtudná jegyezni a neved sztem (mondjuk a gyak.oktatom Csibének hivott:D)

Sok sikert azért a vezetéshez!;)

20L

2010. nov. 5. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy barom! Az én oktatóm a csepel jogsinál nagyon jófej, a sikeremet akarja, sose szólt be. Szerintem válts, pofázz be neki, nem azért fizetsz óránként kb 2500 Forintot, hogy ordibáljon veled és rosszul érezd magad.
2010. nov. 5. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez gáz! Hagyd ott azonnal!

Az Én oktatóm egy nagyon nyugis figura volt, igaz nem is voltak csak ritkán gondok. Egyszer elkezdte emelni a hangját és megmondtam neki, hogy egyrészt rohadtul utálom, ha valaki ordibál valaki, úgyhogy ne emelje tovább a hangját, másrészt attól nem lesz jobb ha pattog.

2010. nov. 5. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen problémám volt!

Az első oktatómat lecseréltettem, de aztán a másik ugyan olyan idegbeteg volt. Végül otthagytam ezt az autósiskolát, és átmentem egy ismerőshöz aki egy másik autósiskolánál dolgozott a város túlsó végén.

Ott vizsgáztam le végül. Ő normálisan beszélt velem, és mivel nem stresszeltem magam, a vezetés is fényévekkel jobban ment!

Megéri oktatót váltani!

2010. nov. 11. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

19/F Küld el a f@szba! Menj be az irodába emelj panaszt ellene és válts oktatót! Ha márt az elején megutáltatják veled a vezetést akkor mi lesz később? Válts oktatót!

Az ilyen kreténeket akik nem birják a strapát meg ki kéne rúgni! Az oktatás türelmet igényel.... minek vállal olyan munkát amihez nincs türelme?

2010. nov. 11. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem 1 bukott részeges rendőr volt az oktatóm. Álltalában aludt az anyósűlésem másanposan.Kissé mérgelt hogy mindig kocsmákból kellet összeszedni és reggel nagyonkorán kellet menjünk hozzá, hogy szeszmentesen találjuk.

Semmit nem tanultam tőle.

Sutyiba földutakon tanultam meg kezelni az autóm 1 haverommal 2 óra alatt.

Az elmélettel nem vt gond nagyon jó memorizálási technikáim vtak. Ahol vizsgáztam azon a városrészen akkor jártam először.A 12 tanítványából csak kettőnknek sikerült elsőre a vizsga. Egy lánynak és nekem. Megjegyzem csak mi ketten voltunk magyarok.

95%-ban rajtad múlik minden. Ne keress kifogásokat.

2010. nov. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!