Hogy kell lefizetni az oktatómat?
A jézusomozóknak:
Nem fog átmenni ha nem fizet, ez így megy, ha hiszitek, ha nem... Pár éve vizsgáztam én is, lehetsz te a Schumacher, akkor sem fogsz átmenni fizetés nélkül. 3x buktattak meg olyan indokkal, hogy túl vehemens vezetési stílusom van, meg nem jól fogom a kormányt, és ilyenek, pedig a 3. alkalommal már mindenki villogott rám, hogy mi az anyámért nem megyek már... Egyszerűen nem mehetsz át amíg nem fizetsz zsebbe a vizsgabiztosnak, a szőke maca megpadkázta a kocsi felnijét párhuzamos parkolásnál, de bemutatta a deákigazolványt, plusz a felni javíttatását, úgyhogy elsőre átment... 99%-ban ilyen világban élünk, jobb ha felébredtek. Én se hittem el amit látok...
Nem azt mondtam, hogy nem szeretném levezetni a kötelező óraszámot.
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Én nem értekegyet azzal hogy mindenkép fizetni kell.
Nekem meg még jó pár embernek az oldalon sikerült anélkül is.
Enegem meg is dícsért a vb meg hibátlan lett a vizsga.
Szerintem nem kellene általánosítani, hogy mindenkit meghúznak elsőre, mert én pl. 2 hete vizsgáztam 3 társammal Veszprémben és mindannyian átmentünk. Pedig a legrosszabb vb.-t kaptuk. Nem a karácsony miatt, hanem mert tapasztalt róka volt az oktatóm, aki minden buktatási lehetőségre felhívta a figyelmet.
Ennek ellenére ez után sem tudok még vezetni, kell a rutin, úgyhogy azt az 50k-t meg költhetnél plusz órákra.
11-es: Ne csodálkozz, hogy megbuktál, a kreszben is benne van, hogyan kell fogni normálisan a kormányt, és nem a nagymenőt játszani. Kár hogy az oktatód nem hívta fel rá a figyelmet.
Én tavaly vizsgáztam motorra, elsőre megvolt, pedig ott még könnyebb is megbukni.
Hülyeség, hogy csak fizetéssel lehet átmenni. Ha be tudod tartani a KRESZ-t és minimálisan képes vagy az autó kezelésére, nem bukhatsz meg.
Na, akkor most én is egy újabb "jézusomozó" leszek. Jézusom... Ilyen kérdést. :D
"Gyorsabban szeretnék jogosítványt", "Hogy kell lefizetni az oktatómat?"
Atyaisten. :DDDD Eddig soha nem hallottam még ilyet. Egyrészt: miért is akarsz Te gyorsabban jogsit? nyilván semmi rutinod nincs, kezdő vagy, és ezért jársz tanfolyamra. Ezek után nem lehet olyan dolog, ami miatt neked azonnal vezetned kéne egyedül. Vagy esetleg felvettek egy futárcéghez /ott elmondtad, hogy igen, van jogsid/, következő héten kezdesz, és addigra kéne, hogy legyen jogsid? :D Komolyan mondom, ez nonszensz, így mást nem is tudok elképzelni... Nem bántani akarlak vagy ilyesmi, de én egyáltalán nem értem ezt az egészet. MIÉRT KÉNE NEKED GYORSABBAN JOGOSÍTVÁNY? Rohansz valahová?
És csatlakozok én is az utolsó kommentelőkhöz: ez egy fa$zság, hogy szinte csak lefizetéssel lehet átmenni a vizsgán. Én 2004-ben vizsgáztam, és az elméleti rész kivételével mindenből kapásból átmentem. Ennyi, ilyen egyszerű. Ha van érzéked a vezetéshez, vagy ha nincs, de megtanulod és ráérzel, akkor átmész. Habár nem tudom, hogy ezt vizsgabiztosa válogatja-e. Lehet, hogy tényleg van olyan, akinél csak lefizetéssel lehet átmenni. De az, hogy az esetek 99%-ában csak ilyenek vannak, ez egy nagy fa$zság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!