Mennyire tisztességes a forgalmi vizsgánál lefizetni a
vizsgabiztost? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Igazából nekem az lenne a kérdésem, hogy ki mennyit fizetett, ha fizetett a vizsgabiztosnak. a párom most fog menni majd forgalom vizsgára és az oktatója közölte vele, hogy 30.000Ft, amit én nagyon irreálisnak tartok, vagy nem az?
kb ennyit fog ujra fizetni ha nem megy át de mifelénk 15-20e körül mondják. én nem tudom pontosan mennyi mert szerencsére átmentem :)
2011. márc. 21. 11:46
2/23 anonim válasza:
ja és ha a párod ugy érzi h saját észből igenis képes átmenni akk le kell szarni a biztost!
2011. márc. 21. 11:49
3/23 anonim válasza:
Bratyó Pesten tette le, ott le akarta fizetni, erre közölték, hogy ez nem vidék, itt nem szokás :D
2011. márc. 21. 11:53
4/23 anonim válasza:
Nem irrealis, pesten 15-30 kozott mozog.
2011. márc. 21. 12:06
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát, szerintem képes lenne letenni magától is csak annyira teletömte a fejét az oktatója, hogy ha nem fizet nem fog átmenni, hogy nem tudom lebeszélni róla. És ez mind Pesten van....szerintem ez nagyon gáz amit csinálnak. Már-már pofátlanság.
2011. márc. 21. 12:06
6/23 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem fizetnék. Semennyire nem tisztességes.
2011. márc. 21. 12:10
7/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon megemeltek a vizsgadijat, annyira, hogy elso bukas utan, mar jobban megeri lefizetni, mint mondjuk meg 2-3 bukasert. En lefizettem, mert surgosen kellett a jogsirol papir, de azota se vezetek felelotlenul, egymagam. 30 ezerbol van egy olyan erzesem, hogy az oktato is zsebre tesz majd egy tizest, ha igy erolteti.
2011. márc. 21. 12:18
8/23 A kérdező kommentje:
Én is erre a következtetésre jutottam, hogy az oktatónak is megy belőle...jah, és azzal a szöveggel áltatja a páromat, hogyha nem lefizethető a vizsgabiztos, akkor majd vissza adja a pénzt. Na már most ha egyszer oda adta neki a pénzt, nem hiszem, hogy vissza fogja adni, mert ha nem is tudta oda adni a vizsgabiztosnak akkor az oktató már 30.000-re beljebb van. Nagyon felháborít a dolog:)
2011. márc. 21. 12:21
9/23 anonim válasza:
nane :O ilyenek vannak pesten? Nyíregyházán még sose hallottam róla, meg aztán végig az oktatóddal vagy a vizsga alatt biztos nem esne neki jól, hogy ő megtanít vezetni azt saját magadtól nembírsz átmenni, de igaz, hogy felemelték a vizsgadíjat 11 900 ft-ra szal sokat buktatnak forgalomba..
2011. márc. 21. 12:31
10/23 anonim válasza:
Ezért tart ott Magyarország, ahol tart. Gusztustalan, hogy még a vizsgabiztost is le kell fizetni (az orvosról nem is beszélve) azért, hogy a kívánt célt elérjük!!!
Én kilenc éve nem fizettem mégis meglett elsőre minden, de ma se fizetnék!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!