Nem őt kell lefizetni, hanem a vizsgabiztost. Bár természetesen osztoznak, ez egyértelmű. Beszéld meg az oktatóddal h ezt szeretnéd. Intézze el. Csak ennyit mondj. Nekem is sűrgős volta rohadt bkv miatt. 50 ezret odaadtam neki, aztán meg is lett, ennyi. :)
2013. dec. 29. 23:22
3/30 A kérdező kommentje:
Köszi! És oktatót hogy találtál? Találomra választottál, vagy ajánlották? Mi van, ha azt mondja, hogy ő nagyon becsületes, és nem foglalkozik ezzel a problémával? :D
2013. dec. 29. 23:28
4/30 anonim válasza:
De ha súlyos hibát követsz el, akkor szépen visszaadja a pénzt (ha előre adod oda) és bukás van.
Amúgy nem kell itt jézusomozni, úgy is megbuktatná párszor mire átmegy, vezetési tudományától függetlenül.
2013. dec. 29. 23:46
5/30 anonim válasza:
Jah csak annyi h az autóiskolában mondtak pár oktatót, direkt Mercishez mentem, mert nagy autón akartam vezetni.
Am nincs az az összeg, amivel ne lehetne lefizetni bárkit. :)
2013. dec. 29. 23:51
6/30 anonim válasza:
Ha egy normális vizsgabiztost fogsz ki még meg is büntetnek ezért. Csak hajrá...
2013. dec. 29. 23:56
7/30 anonim válasza:
Majd az elnézett elsőbbséggel rendelkező teherautót fizesd le, hogy rövidebb fékútja legyen, mint ami a fizikából következik...
2013. dec. 30. 00:09
8/30 anonim válasza:
Egyrészt jó mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ez az első akadály.
Ezután jön az oktató személyisége: Vagy elfogadja vagy nem, legrosszabb esetre meg még felelősségre is vonhatnak vesztegetésért.
Legvégül pedig: Inkább csináld végig rendesen, és mikor azt mondják, hogy tudsz mindent, és biztonságosan vezetsz, akkor legyen jogsid.
Nem ér meg annyit az egész, közlekedésnél nem csak a saját, hanem más emberek épségéért is ugyanúgy felelsz.
2013. dec. 30. 00:24
9/30 anonim válasza:
Egy KRESZ táblának nem sok köze van ahhoz, hogy forgalmi vizsgán lefizeti az oktatót/vizsgabiztost.
2013. dec. 30. 00:25
10/30 anonim válasza:
De annak már igen, hogy mennyi rutinnal megy ki a forgalomba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!