Most lett meg a jogsi :D és szülők azt mondták max 1 millából választhatok kocsit. Milyen legyen?
Nekem g astrám van 1.4 16v igazi kemény verda.Egy alufelni és egész szép tud lenni.
17 vagyok én is és úgy állapodtunk meg hogy megkeresem a pénzt a kocsira és ők tartják fent vagy vesznek egy kocsit és én tartom fent.
Az előbbit választottam és nem bántam meg.
Am. kicseszettül nagy mázlid van hogy muterék fizetik.
Nekem új Audi A4 van.. újonnan vettem magamnak. Minőségi.. de persze nyilván nem a te kategóriád. Viszont 1 milkból azért tudsz venni egy régebbi évjáratú Audit. Minőségi német és ahhoz képest nem fogyaszt sokat, persze tudni is kell vele takarékosan menni.
Valami 95-96-ost kéne neked nézni.
Az országban sokan vannak akinek karácsonykor még kajára sem futotta !! Éheznek !
Te meg 17 éves(tojáshéjseggel hogy finom legyek) meg az "apucitól" kapott 1 millából " milyen kocsit vegyek???
Nem gondolod hogy bicskaforgató/vérlázító a kérdésed?
Hát mért nem tartod meg magadnak ???!!!
Lehet le pontozni !! Tisztelt ...
szeretemakenyeret felhasználó !
Kedves utolsó én egyet értek a véleményeddel, de az ő pénzük és azt csinálnak vele amit akarnak.
17 éves vagyok és van kocsim bár én megdolgoztam érte.
Az a bohóc peugeot testvérem :D :D :D Nagyondurva xD
Amúgy 1 millás kocsira még kicsit izé irigykedni. 3 millió alatt nem irigykedek kocsira. 8-10 milliós autóban viszont már természetesen dögöljön meg a tulaj! Magyarok vagyunk kérem. Szar a fizetés, adók magasak, nincs lehetőség. Persze, hogy irigyek vagyunk, megértem..
Amúgy 1 millióból mindenképp VOLVO-t, vagy SAAB-ot vennék.
Vehetsz persze valami széthajtott hülyegyerekautót, hondát, golfot, meg régi audit, bmw-t, de rohadtul sokat fogsz vele szívni és még 1 milliót rá kell költened. Vegyél egy szép, kulturált megjelenésű autót.
"bohóc peugeot" :D
volvot,saab-ot felnőtt férfi vegyen,egy fiatalhoz valami sportosabb illik,nem egy lestrapált luxusautó.egy 17 évesnek bőven elég az a 206-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!