Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most lett meg a jogsi :D és...

Szeretemakanyeret kérdése:

Most lett meg a jogsi :D és szülők azt mondták max 1 millából választhatok kocsit. Milyen legyen?

Figyelt kérdés
17 vagyok és nemtudom hogy elsz pénzem benzinre ezért küldjetek olyan kocsit ami nem eszik sokat tehát max ilyen 1.8 és elég sportosan néz ki pl:honda civic vagy ilyenek.Milyen kocsit vegyek ?
2013. dec. 27. 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Nekem g astrám van 1.4 16v igazi kemény verda.Egy alufelni és egész szép tud lenni.

17 vagyok én is és úgy állapodtunk meg hogy megkeresem a pénzt a kocsira és ők tartják fent vagy vesznek egy kocsit és én tartom fent.

Az előbbit választottam és nem bántam meg.

Am. kicseszettül nagy mázlid van hogy muterék fizetik.

2013. dec. 27. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem új Audi A4 van.. újonnan vettem magamnak. Minőségi.. de persze nyilván nem a te kategóriád. Viszont 1 milkból azért tudsz venni egy régebbi évjáratú Audit. Minőségi német és ahhoz képest nem fogyaszt sokat, persze tudni is kell vele takarékosan menni.

Valami 95-96-ost kéne neked nézni.

2013. dec. 27. 16:06
 3/15 szántóvető ***** válasza:

hosszú utakra kell vagy munkába járáshoz? :)

ehun van-e: [link]

hogy tetszik?

2013. dec. 27. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
26%

Az országban sokan vannak akinek karácsonykor még kajára sem futotta !! Éheznek !

Te meg 17 éves(tojáshéjseggel hogy finom legyek) meg az "apucitól" kapott 1 millából " milyen kocsit vegyek???

Nem gondolod hogy bicskaforgató/vérlázító a kérdésed?

Hát mért nem tartod meg magadnak ???!!!

Lehet le pontozni !! Tisztelt ...

szeretemakenyeret felhasználó !

2013. dec. 27. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó én egyet értek a véleményeddel, de az ő pénzük és azt csinálnak vele amit akarnak.

17 éves vagyok és van kocsim bár én megdolgoztam érte.

2013. dec. 27. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
a Mitsubishi eclipse vagy a Toyota celica elég sportos. Egy kis optikai tuning csodákra képes.
2013. dec. 27. 16:46
 7/15 szántóvető ***** válasza:
4-es semmi baj a kérdéssel,nyugodj meg.sokan 2 kézzel szórják a pénzt mert megtehetik,azokba is belekötsz?nem a kérdésre válaszoltál.
2013. dec. 27. 16:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Az a bohóc peugeot testvérem :D :D :D Nagyondurva xD

Amúgy 1 millás kocsira még kicsit izé irigykedni. 3 millió alatt nem irigykedek kocsira. 8-10 milliós autóban viszont már természetesen dögöljön meg a tulaj! Magyarok vagyunk kérem. Szar a fizetés, adók magasak, nincs lehetőség. Persze, hogy irigyek vagyunk, megértem..

Amúgy 1 millióból mindenképp VOLVO-t, vagy SAAB-ot vennék.

Vehetsz persze valami széthajtott hülyegyerekautót, hondát, golfot, meg régi audit, bmw-t, de rohadtul sokat fogsz vele szívni és még 1 milliót rá kell költened. Vegyél egy szép, kulturált megjelenésű autót.

2013. dec. 27. 17:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
2es hogy jön ide, hogy neked új a4ed van? Nekem s80as volvóm van mégse mondom hogy olyat vegyen, mert nem akarok vele 12-14 éves kocsit vetetni. Első autónak valami kissebbet kell venni: polo,golf,suzuki,civic ahogy irtad
2013. dec. 27. 17:27
 10/15 szántóvető ***** válasza:
100%

"bohóc peugeot" :D

volvot,saab-ot felnőtt férfi vegyen,egy fiatalhoz valami sportosabb illik,nem egy lestrapált luxusautó.egy 17 évesnek bőven elég az a 206-os.

2013. dec. 27. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!