Szüleim nem engedik a 125 ös sportmotort, holott van egy 50 es sportom, hogy győzhetem meg őket?
50-es "sportmotorral" is meg lehet könnyedén halni,sőt robogóval is meglehet halni.Ez szerintem senkinem nem vitatéma.
HA nagyobb sportmotort akarsz venni akkor menj tedd le rá a jogsit,majd vegyél magadnak egyet.Az akkor lesz csak a tied és senki másé.Mert ha anyádék veszik meg akkor nem leszel több egy anyuci kedvencénél.Ha nagyobb motor kell magadnak akkor dolgozz meg érte!
Nekem sem díjazták hogy elmentem jogsira és vettem egy motort magamnak,de nem tehettek mást mert megdolgoztam érte és megvettem magamnak! Szóval hajrá! :)
Gondolom az 50-es kétütemű, és a 125-ös négyütemű lenne.
Mondd ezt nekik: (amúgy igaz is)
- A kétütemű és 4 ütemű közti elvi különbségek miatt nem lenne lényeges különbség teljesítményben, (egy 50-es kétütemű kb 100-as négyüteműnek felel meg) viszont a nagyobb nyomaték miatt jobban motorozható lenne, nem lendületből kellene menni. Emiatt biztonságosabb.
A végsebesség nem nőne sokkal, mindkettővel lehet száguldozni, ha akar az ember.
- A rendszám miatt, ha ellopják, nagyobb esély van a megtalálására.
- A 125-ös lehet hogy valamivel nagyobb testű, így jobban észreveszik az autósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!