Szüleim nem engedik a 125 ös sportmotort, holott van egy 50 es sportom, hogy győzhetem meg őket?
A 4éves kis négykerekűzés az semmit nem számít!
Az számít hogy minél több tapasztalatod legyen kint az utakon,és pluszba beiratnálak vezetéstechnikára.Vegyél 125-ös ETZ-zét.HA egy picit megpöccinted akkor lenyomsz vele mindenkit az útról :)
Nekem is Mz-zém van csak nagyobb,és nem tagadom hogy a rabja vagyok! :)
És nagyon jól mennek ezek gyárilag is.
és hozzáteszem még mindig versenyeznek velük és nem csak mz kupákon!
A 10-es válaszadó jól összefoglalta. Az lenne a legjobb, ha édesapádat megkérnéd, olvassatok együtt a neten a témában, plusz mutasd meg neki ezeket a válaszokat.
Amúgy a szülő az szülő, a szava szent. De addig beszélj vele, ameddig hajlandó elmenni a témában. Feltétlenül válaszd külön a motor vásárlást és a kategória váltással járó előnyök/hátrányok vele való megismertetését.
Először mindent tegyél meg, hogy értse, mit jelent egy 125-ös motorral való közlekedés, beszélgessetek, olvassatok együtt.
Ültesd a térdedre, és beszélj neki. :)
/De ha így sem, akkor fogadd el tőle./
Elönyök:
(nem szívesen de segítek)
-tudsz haladni a forgalommal,ergo nem kell attól félni hogy hátulról elcsapnak,hogy kerülés közben kilöknek.
-Szal egy lassan haladó segédmotor olykor veszélyesebb,de legalább nem jönnek ki elé kanyarban.
-Amire érdemes figyelned:sose bízz abban hogy megadják neked az elsőbbséget!!!Ezt jól jegyezd meg!Ha látod hogy valaki kiakar eléd hajtani inkább legyen a kezed a féken és menj az út másik oldalára.
-Még jó érv:a kis 50ccm annyira nem bírja a kiképzést,minél nagyobb ccm egy motor annál megbízhatóbb mert kevésbé tud tönkremenni,erősebb alaktrészekkel van szerelve stb stb.
-Jó érv:Tudsz vele csajokat is vinni! :)
-Túrára alkalmasabbak
Ha megakarod őket győzni akkor ne gyorsaságit mondj hanem mondjuk túra gépet.
Ebben a kategóriában hondát apriliát ne vegyél mert azok ot hagynak az út szélén.Mondjuk ebben az egész kategóriában a kis ETZ-zék a legmegbízhatóbbak szerintem és amiket lehet is venni azok jó állapotúak.
Egy 125ccm-mel élvezhetőbb a motorozás is.
Mi a bajod a jelenlegi motoroddal hogy csak így 1 év után lepasszolod?
Lehet látni hogy nem vagy tisztába hogy mennyit kell melózni egy motorért...
Na mindegy.
http://www.youtube.com/watch?v=HrS_CLCPy64
http://www.youtube.com/watch?v=_nBOel09ppg
Csak hogy lássad hogy nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!