Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szülők rávétele, valahogy?

Roland14 kérdése:

Szülők rávétele, valahogy?

Figyelt kérdés

Most fogok ballagni általánosból, és megakarom magam lepni egy krossz motorral. Nem endúróval. Olyan 300eFT körülit néztem, 2000-2003ig. Maga a pénz kis híján ( max 30eFT )Meg is lenne. Eddig azon vannak, hogy nem veszünk 300ezres motort. Hogy lehetne rávenni őket hogy belemenjenek? Nem tudom megértetni velük hogy ezek közül nem a régit kell venni....

Köszi!

14/F

2013. ápr. 15. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
inkább lepd meg magad egy jogsival! ha abba nem mennek bele, akkor a moci is felejtős.
2013. ápr. 15. 17:58
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

még a 2000-2003 körüli crossok is öregek már! és hiába veszed meg 300.000FT-ért, ha utána több mint 100.000-ret még rá kell költeni a blokkra! dugó meg gyűrűk cseréje, henger fúratása, ha már teljesen felvan fúrva, akkor új henger, egy új henger nem kevés! már az új henger ott van a 100.000FT-nél, és esetleg főtengely csere, meg esetleg valami kis pitty putty, mert 300.000FT-ért még nem kapsz olyant amire nem kell költeni! na és ha rendeb lesz a blokk amire könnyen rákölthetsz 200.000ft-ot is, akkor utána még 10-12 üzemóránként cserélheted benne az olajat, meg a szűrőt, meg nem tudom még miket....

bocs ha valamiben tévedek, de nincs cross motorom, csak én is szeretnék egyet, és már sokat olvastam róluk, és inkább meggondoltam magam... 14/f

2013. ápr. 15. 18:06
 3/17 anonim ***** válasza:
47%

Jó jó, itt nem a fenntartásról van most szó.

Miért nem akarják engedni hogy megvedd a motort? Mert drága, vagy mert egyszerűen azért, mert nem akarják engedni hogy motorozz. Ha utóbbi, akkor sajnos felejtős, hogy motort vegyél, de ha csak a pénz a probléma, akkor előbb-utóbb meglesz. De mindennap emlitsd a dolgot, és próbáld kimutatni, hogy neked élet-halál kérdése ez a dolog :)

2013. ápr. 15. 18:43
 4/17 A kérdező kommentje:

Jogsit nem akarok most, szerintem most még hülyeség. Majd a kocsijogsi.

A vervenygépeknél van így, hogy 10üó-ként cserélik a dugót mindent.

Nehogy azthidd, hogy nem néznék bele a hengerbe, és ki nem próbálnám, mielőtt megvenném.

Dugót elég 2 évente cserélni, nem hónaponta.... Fölösleges pénzkidobás.

2013. ápr. 15. 18:47
 5/17 A kérdező kommentje:

A motorozást engedik, meg bíztatnak is rá, csak szerintük kilehetne hozni 100e-ből is egy crosst... Meg szerintük elég lenne a Simson, szerintem meg az az 5-7 lóerejével gyenge(tapasztalat).

2013. ápr. 15. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, egy crossz motor már pedig üzemórás. Inkább endurót vegyél, mondjuk egy Yamaha Dt 80-ast. Szerintem neked az is elég lenne kezdésnek. Azt mondjuk nem írtad hogy mióta motorozol.
2013. ápr. 15. 19:30
 7/17 A kérdező kommentje:
4 éve kb simsonnal.
2013. ápr. 15. 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor mehet egy huszonötös dt is nyugodtan. A simsonhoz képest nagyon vad. Gázra emeli az elejét, nem kell bekuplongolni. :)
2013. ápr. 15. 22:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Mondom nemkell endurooo xD Nem tetszenek, és olyanra nem akarom elkölteni az összes pénzem amire nem szivesen ülök rá...
2013. ápr. 16. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
hát akkor vegyél egy üzemórás crosst, ha nem kell au endúró! de maximum 15 üzemóránként le kell cserélni az olajat, meg a szűrőt, a dugót meg nem kétévente kell lecserélni, mert ezt nem így kell számítani, mert kettő év alatt mehetsz vele 5km-ot is, akkor meg felesleges lecserélni ha csak 5 km-ot mentél vele, vagyis 10 percet, vagy mehetsz vele 1000 üzemórát is 2 év alatt! szóval üzemóra szerint kell cserélni a dolgokat! és nagyon költésges! és hiába veteted le a hengert mikor megveszed, ha nem értesz hozzá!
2013. ápr. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!