Mivel tudnám rávenni a szüleimet?
Örülj annak hogy egyáltalán ráülhetsz ennyi idősen, ha megszabja hogy kivel gurulhatsz fogadd el a véleményét mert valóban nem a levegőbe beszél, és ha tegyük fel elmentek 5-en abból 4-en baromkodnak akkor se leszel egyke kivétel, hisz velük voltál
A másik pedig hogy tudom milyen az mikor elborul az agy, én is 50-es motortól indultam el mivel akkoriban fiatalon függtem tőlük így igyekeztem betartani mindent
Később lett munkám, pénzem, persze hogy jött 3 nagy motor mai napig néz az ablakból muter hogy lásson, de az ígéretemet nem tudom betartani mivel szeretek gyorsan menni de itthon sose vallom be, lehet tudják ők is hogy száguldozok nem tudom
Nem tudok neked mondani semmit, csak azt hogy türelmesen várd a sorod, mert nem érdem az ha alád tesznek mindent, hanem amiért részben te is vetted a fáradságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!