Hogyan tudnám rávenni szüleimet, hogy járhassak kettlebellezni?
A legfőbb gond: lány vagyok. Nem szeretnék kigyúrt lenni, csak erősödni egy kicsit. Viszont szüleim eléggé ellenzik ezt a sportot, nem akarják, hogy tiszta izom legyek. Az unokatesóm is csinálja ezt a sportot, és látják rajta, hogy mennyit izmosodott. Azonban ő fiú és én nyilván nem is akarom 20+ kilókkal csinálni.
Titokban nem tudom csinálni, mert egy idő után meglátszana. Van esetleg valami ötleteket arra, hogyan győzhetném meg őket?
nézesd meg ezt velük-
http://www.youtube.com/watch?v=mHzFUiGGvBg&annotation_id=ann..
Lányként nem leszel túl izmos.Nem kell ettől tartani.
Izmosodni biztos fogsz , de bátran kijelenthetem mi szeretjük az izmos nőket. :D
Szerintem meg ne foglalkozz velük, azt teszel amit akarsz és nem tartozol senkinek sem magyarázattal érte.
Ha ketllebelezni szeretnél, akkor kettlebelezni is fogsz. Kitartást a szüleidhez és az edzéshez;)
Jó úton jársz!
Butaság a kérdés.
A kettlebel egy jó edzés, értelmetlen ok miatt ellenzik, nem leszel különösen izmos tőle - edzett leszel.
Csinálhatsz mást is. Callanetics, Pilates, Jóga.. más edzések, de szintén nagyon jók.
Szüleidet meg küldd el a fenébe, kitalálják hogy egy tinédzserlány majd jól megizmosodik a kettlebeltől, ez a legnagyobb hülyeségek egyike amit mondani lehet.. és ha izmosodsz kicsit, mi lesz? Jó alakod, ez a bajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!