Hogyan tudnám rávenni szüleimet, hogy járhassak kettlebellezni?
A legfőbb gond: lány vagyok. Nem szeretnék kigyúrt lenni, csak erősödni egy kicsit. Viszont szüleim eléggé ellenzik ezt a sportot, nem akarják, hogy tiszta izom legyek. Az unokatesóm is csinálja ezt a sportot, és látják rajta, hogy mennyit izmosodott. Azonban ő fiú és én nyilván nem is akarom 20+ kilókkal csinálni.
Titokban nem tudom csinálni, mert egy idő után meglátszana. Van esetleg valami ötleteket arra, hogyan győzhetném meg őket?
Köszi mindenkinek a választ, majd futok még egy kört ez ügyben :)
A kedves 10-es válaszolónak üzenem, hogy nem fosztanak meg a szüleim a mozgástól, több 10 ezer Ft-ot költenek csak arra, hogy ilyen-olyan (nem Rubint Réka típusú) edzésre eljárjak... Meg látatlanban amúgy sem szidjuk más szüleit...
Attól még, hogy látom őket, még lehetnek hülyék.
Sajnos az most irreleváns ebből a szempontból, hogy mennyit költenek rád. Ha azt hiszik, hogy a kettlebelltől "tiszta izom" leszel, vagy valami NDK-s úszónő, akkor sajnos - ha kimondom, ha nem - buták a szüleid. De használhatnék számtalan szinonímát, teljesen mindegy. A tény, tény marad. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!