Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni szüleime...

Hogyan tudnám rávenni szüleimet, hogy járhassak kettlebellezni?

Figyelt kérdés

A legfőbb gond: lány vagyok. Nem szeretnék kigyúrt lenni, csak erősödni egy kicsit. Viszont szüleim eléggé ellenzik ezt a sportot, nem akarják, hogy tiszta izom legyek. Az unokatesóm is csinálja ezt a sportot, és látják rajta, hogy mennyit izmosodott. Azonban ő fiú és én nyilván nem is akarom 20+ kilókkal csinálni.

Titokban nem tudom csinálni, mert egy idő után meglátszana. Van esetleg valami ötleteket arra, hogyan győzhetném meg őket?

2013. máj. 5. 21:25
1 2
 11/14 Grimmm válasza:
Húúú hogy ez mekkora hülyeség a kettlebell nem tömeg növelő az az étrend.A másik dolog, hogy egy fiatal lány nem fog 90 kilós izom állattá változni mert 16 kilóval swingel. Barátnőm is ettől félt és láss csodát ki iperedett a menyecske( atom teste lett ez 1 év alatt) . Én az elején nem hittem ebben a pár kiló rángatásban. Azóta jó páran jönnek hozzám, hogy tanítsam nekik. Lányok is akik unják az ugri bugri Rubint Rékát. Szóval csak nyugodtan menjél edzeni és a szüleidnek sem kell aggódni.
2013. máj. 7. 22:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, majd futok még egy kört ez ügyben :)

A kedves 10-es válaszolónak üzenem, hogy nem fosztanak meg a szüleim a mozgástól, több 10 ezer Ft-ot költenek csak arra, hogy ilyen-olyan (nem Rubint Réka típusú) edzésre eljárjak... Meg látatlanban amúgy sem szidjuk más szüleit...

2013. máj. 8. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
:DDD
2013. máj. 8. 22:35
 14/14 Zakathol ***** válasza:

Attól még, hogy látom őket, még lehetnek hülyék.

Sajnos az most irreleváns ebből a szempontból, hogy mennyit költenek rád. Ha azt hiszik, hogy a kettlebelltől "tiszta izom" leszel, vagy valami NDK-s úszónő, akkor sajnos - ha kimondom, ha nem - buták a szüleid. De használhatnék számtalan szinonímát, teljesen mindegy. A tény, tény marad. Érted?

2013. máj. 8. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!