Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek huszon évesen az...

Szerintetek huszon évesen az embernek már lehet M6-os BMW je?

Figyelt kérdés

mondjuk 28-29 évesen, de kb 20 évesnek néz ki a sofőrje.

sportosnak sport embernek gondoljátok aki mondjuk egy ilyen sportautóval jelenik meg vagy egy ilyenet hajt a városba?

2013. dec. 8. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
3 perc alatt világi haverok lettetek?
2013. dec. 8. 19:09
 52/73 anonim ***** válasza:

Ezek szerint.De akkor is én nyertem.Íme az én autóm(legalább kipróbáltam az új fényképezőmet is): [link]

És egy "művészi" kép:D: [link]

2013. dec. 8. 19:49
 53/73 anonim ***** válasza:
de az enyémet legalább nem adja ki a google képkereső kapásból ;)
2013. dec. 8. 19:51
 54/73 anonim ***** válasza:
90%

Na, végre egy hasznos kérdés.

Pontosabban a válaszok hasznosak. Két senkiházi pénztelen hülyegyerek (a kérdező és az egyik válaszoló) elkezdi nyilvánosan egymás f__zát s___pni, mintha nagy haverok lennének, és úgy csinálnak, mintha életükben látták volna már közleről a netről összeszedett fotókon szereplő kocsikat. A klassuzikus módszert alkalmazták: "én hazudok és te elhiszed, te hazudsz és én elhiszem, és ettől úgy néz ki mintha az egész igaz lenne". Leszámítva azt az egy-két funkcionális analfabétát, mindenkinek lejött ebből a nagy fotómutogatós beszélgetésből, hogy még a bérletre is lejmoljátok a lét, nemhogy Porsche meg Veyron...

A kérdezőnek,

Ezt kérdezted tőlem:

"4. ezt nem igazán értem mi köze az m6hoz Fenyőnek."

(erre kérdeztél rá: " lelki szemeim előtt megjelenik az autó Fenyő János féle akció utáni látványa...")

Fenyő Jánost 1998-ban egy automata hangtompítós fegyverrel 20-25 tölténnyel belevarrták a Mercije ülésébe. Erre utaltam, hogy ha nem csak egy álmodozó hülyegyerek lennél, hanem olyasvalaki, aki huszonéves korára tisztességtelen úton szerzett pénzből ilyesmi autót vesz, az könnyen hasonlóan végzi.

2013. dec. 8. 21:11
 55/73 anonim ***** válasza:
0%
milyen irigy a magyar nép.... borzasztó... utolsó te is nyugodtan bejelölhetsz facebookon, és meglátod, hogy nem hazudozok
2013. dec. 8. 21:19
 56/73 anonim ***** válasza:
0%
A veyronos gyerek meg nem velünk van
2013. dec. 8. 21:20
 57/73 anonim ***** válasza:
91%

Tizenéves raj csávókat, bocsánat buta cigánygyerekeket nem jelölgetek sehol.

Tomikának megszaladt a billentyűzete, és egy olyan privátot írt nekem... "mit irígykedsz kutya"

Egy kép címét is mellékelte, hogy megmutassa milyen király is ő:

[link]

Eltévedtél szép öcsém, nem vagyok irigy a segélyből élő és lányait futtató faterodra, meg az egész orsós/kalányos/rézműves familiádra.

Csak leírtam hogy milyen szánalmas vagy ezzel a menőzéssel.

Kár hogy már egy jó ideje nem működik az agyiszint.hu, hasonló, pénzzel pózoló, merdzsó előtt fotózkodó sukár sávókkal, meg raj hercegekkel volt tele.

2013. dec. 8. 21:28
 58/73 anonim ***** válasza:

Tomika jó a kép (Y)

én meg huszonévés vagyok mint tomi is ott írja a kérdésbe, és nem véletlenül próbáljuk a fiatalokat rávenni a tanulásra ha visszaolvasnál, diplomások vagyunk...

2013. dec. 8. 21:32
 59/73 anonim ***** válasza:

8 általánosotok sincs meg, nemhogy a diploma.

Úgylátom cigányéknál nagyon menő az interneten név nélkül menőzni.

2013. dec. 8. 21:33
 60/73 anonim ***** válasza:
Félig német vagyok és sajnos félig magyar, olyan az ország amilyen a népe,
2013. dec. 8. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!