15 ÉVESEN MÉG VAN AZ EMBERNEK TEJFOGA?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 14:24
3/16 anonim válasza:
a 17 éves barátnőmnek a felső kettese tejfog. már elég fekete neki, de büszke rá...:)
4/16 anonim válasza:
lol már épp kezdtelek volna hülyére venni mert saját hibámból félreolvastam a kérdést amí így szól"15 ÉVESEN MÉG VAN AZ EMBERNEK TELEFONJA? :D amúgy van :))
5/16 anonim válasza:
Bocsi, az offért, miért nem jó?
Nekem egyik fogam se esett ki magától, az összeset kihúzták vagy azért mert alatta/fölötte nőtt a másik, vagy azért mert nyomta a másik felülről és fájt, de nem mozgott.
Viszont van még 2 tejfogam, ami nem mozog, nem is fáj, de fog se nőtt alatta. Most akkor ezekkel mi van?
6/16 anonim válasza:
Mármint nem kihúzták az összes fogamat, a problémás tejfogakra gondolok. :)
7/16 anonim válasza:
azért nem jó, mert vélhetően van alatta maradandó fog, a tejfog valamiért túl erősen kapaszkodik és a maradandó fog nem tud a megfelelő helyen kinőni, hiszen ott a tejfog az útjában. Emiatt sajnos akár évek múlva is kinőhet a szájpadláson vagy az orron keresztül, ezek már komolyabb műtéti beavatkozást kívánnak.
8/16 anonim válasza:
Ez nagyszerű. Szóval akkor szedessem ki és legyek fogatlan, talán egyszer majd kinő a másik? :)
9/16 anonim válasza:
én is 15 éves vagyok és összesen 6db olyan fogam van ami nem tejfog, a többi még az.
10/16 anonim válasza:
A válaszokat elnézve én vagyok "nem normális lény". Nekem 13 éves korom óta nincs tejfogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!