Miért van az, hogy pár embernek szószerint sz@r szagú a lehellete?
Figyelt kérdés
ma iskolában mellém ült az osztálytársam, mert előadás volt, mondott valamit, és felfordult tőle a gyomrom, olyan büdös volt.2011. szept. 12. 20:13
1/7 anonim válasza:
xd reggelire biztos kakit evett.
amúgy nem is vicces, lehet, hogy rosszak a fogai és amiatt.
3/7 anonim válasza:
1. nem mos fogat
2.valószínű hogy van szuvas,rossz foga,amit nem mossa meg
3.gyomor betegsége van
4/7 anonim válasza:
Van egy olyan betegség, hogy nem záródik a gyomorszáj, a bélrendszer "szelepe", és így a szagok feljönnek a belekből az illető szájába. Középiskolában volt egy nagyon helyes csaj osztálytársam, akinek ilyen baja volt. Másfél méteres távolságig nagyon sokunknak bejött.
5/7 anonim válasza:
pár hónapja két egymást követő reggelen nekem is sza.rszagú volt a szám, szó szerint.
valami a gyomrommal lehetett, de fogalmam sincs, hogy mi.
semmi különlegeset nem ettem, és más egyéb tünetem sem volt. de szerencsére azóta nem jött elő.
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló : vagy csak megszoktad a szagot!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!