Micsináljak szerintetek? Haverok jól megszivattak szószerint
Miért fogadtad el a sodort cigit? Miért nem gyárit szívtál? Gondolhattad volna, hogy a sodort cigi tartalmaz füvet. Egyáltalán miért kell neked bagóznod?
Akárhonnan is nézem a kérdést, csak magadat hibáztathatod.
Azt csak remélni lehet, hogy az emlékeid visszatérnek. Én azért a helyedben elbeszélgetnék a haverommal is.
Hát először is szanaszéjjel rúgnám a haver hátsó felét. Ez egy NAGYON-NAGYON HÜLYE vicc volt a részéről. Az, hogy ő szívja, az ő dolga, de mással ne akarja kipróbáltatni, főleg a tudta, beleegyezése nélkül.
Remélem, hogy az 1. válaszolónak lesz igaza, mert szerintem is mire kitisztul a szervezetedből, visszatér az emlékezeted is. Nem érezted a furcsa ízt a cigin, vagy a füstjén. Én még nem láttam ilyet, csak hallottam olyasmiről, hogy furcsa édeskés, jellegzetes szaga van a füstjének. Sajnálom, hogy így jártál, és drukkolok, hogy mielőbb tiszta légy.
Az a legnagyobb pech,hogy nem a hülye haverjaidat felejtetted el...
Vissza fog térni az emlékezeted,de azért gondolkodj el rajta(ha majd már tudod használni az eszed..:)),hogy ezek valóban a barátaid-e.Mert egy dolog,ha megviccelnek összekötött cipőfűzővel,erőspaprikás pohárral,stb,de azért a fű más azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!