Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Micsináljak szerintetek?...

Micsináljak szerintetek? Haverok jól megszivattak szószerint

Figyelt kérdés
Nah úgyvolt a sztori hogy van egy haverom akiről tudtam hogy alkalmanként füvezik.Nem ítélem el azokat az embereket akik szoktak ha akarják csinálják.De ugye mi tölteni szoktuk a cigit és ugye beletöltötte sima cigipapírba(gondolom dohánnyal)és füvet is rakott bele és én meg elszívtam egy egészet.Nah most az a probléma hogy majdhogynem az emlékeim fele egyszerűen eltűnt.Elfelejtettem jó pár dologhoz a jelszavamat sőt még nagyon sok ismerőst is mm az arcuk ismerős valamennyire de a nevüket teljesen elfelejtettem.Vissza lehet még csinálni ezt a dolgot vagy ez már így marad?
2011. febr. 7. 14:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
atyaég..ez durva..nyugi visszajönnek az emlékeid..ez csak ideiglenes.: S
2011. febr. 7. 14:17
 2/26 anonim ***** válasza:
szép haverok...
2011. febr. 7. 14:18
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
kamu.
2011. febr. 7. 14:21
 4/26 tetris ***** válasza:
77%

Miért fogadtad el a sodort cigit? Miért nem gyárit szívtál? Gondolhattad volna, hogy a sodort cigi tartalmaz füvet. Egyáltalán miért kell neked bagóznod?

Akárhonnan is nézem a kérdést, csak magadat hibáztathatod.

Azt csak remélni lehet, hogy az emlékeid visszatérnek. Én azért a helyedben elbeszélgetnék a haverommal is.

2011. febr. 7. 14:23
 5/26 anonim ***** válasza:

Hát először is szanaszéjjel rúgnám a haver hátsó felét. Ez egy NAGYON-NAGYON HÜLYE vicc volt a részéről. Az, hogy ő szívja, az ő dolga, de mással ne akarja kipróbáltatni, főleg a tudta, beleegyezése nélkül.

Remélem, hogy az 1. válaszolónak lesz igaza, mert szerintem is mire kitisztul a szervezetedből, visszatér az emlékezeted is. Nem érezted a furcsa ízt a cigin, vagy a füstjén. Én még nem láttam ilyet, csak hallottam olyasmiről, hogy furcsa édeskés, jellegzetes szaga van a füstjének. Sajnálom, hogy így jártál, és drukkolok, hogy mielőbb tiszta légy.

2011. febr. 7. 14:23
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a legnagyobb pech,hogy nem a hülye haverjaidat felejtetted el...

Vissza fog térni az emlékezeted,de azért gondolkodj el rajta(ha majd már tudod használni az eszed..:)),hogy ezek valóban a barátaid-e.Mert egy dolog,ha megviccelnek összekötött cipőfűzővel,erőspaprikás pohárral,stb,de azért a fű más azért..

2011. febr. 7. 14:32
 7/26 A kérdező kommentje:
Valami ízesített dohánnyal csinálta és még egyszer mondom hogy nem sodort cigi volt mer a jointot énis felismerem ennyire nem vagyok buta..Hanem töltött cigi volt szóval olyan volt mint a gyári majdnem csak ugye otthon töltötte.Ez már kb 1 hete volt gondolkodtam énis h majd ha kitisztulok visszatér minden de nem így lett.Aki meg itt kamuzik remélem hogy őt is egyszer jól megszivatják valamilyen hasonló módon
2011. febr. 7. 14:33
 8/26 anonim ***** válasza:
énis nagyon remélem, hogy még ma. ugyanis 5éve szívom.
2011. febr. 7. 14:36
 9/26 tetris ***** válasza:
Vagyis - ha jól értettem - 1 hete történt a szívás, de még azóta sem tért még vissza teljesen az emlékezeted?
2011. febr. 7. 14:45
 10/26 A kérdező kommentje:
igen jól értettétek..az első 2nap nagyon szarvolt kicsit paranoiás voltam meg zárkózott ez szüleimnek fel is tűnt de aztán elmúlt.Most van egy hete körülbelül hogy szívtam abból a cuccból és még mindig kihagy a memóriám nagyonsokszor
2011. febr. 7. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!