Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Micsináljak szerintetek?...

Micsináljak szerintetek? Haverok jól megszivattak szószerint

Figyelt kérdés
Nah úgyvolt a sztori hogy van egy haverom akiről tudtam hogy alkalmanként füvezik.Nem ítélem el azokat az embereket akik szoktak ha akarják csinálják.De ugye mi tölteni szoktuk a cigit és ugye beletöltötte sima cigipapírba(gondolom dohánnyal)és füvet is rakott bele és én meg elszívtam egy egészet.Nah most az a probléma hogy majdhogynem az emlékeim fele egyszerűen eltűnt.Elfelejtettem jó pár dologhoz a jelszavamat sőt még nagyon sok ismerőst is mm az arcuk ismerős valamennyire de a nevüket teljesen elfelejtettem.Vissza lehet még csinálni ezt a dolgot vagy ez már így marad?
2011. febr. 7. 14:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De így nem reagálhatsz rá értsd már meg.Akkor fel volt ütve valami sz@rral, de nem sok mindennek van ilyen hatása, aminek lehet (hangsúlyozom lehet) ilyen hatása, az drágább annál, minthogy poénból belerakják és kellene is bele rendesen...
2011. febr. 8. 18:58
 22/26 Morfologus ***** válasza:

Szerintem te most szivtá és azt haluskizod hogy eltelt sok idő és elfelejtetted a dolgokat, öcsém...honnan van a cucc??????????????? :D:D:D:D:D

Ki a fene szív ma már szűrő nélkül cigit 30év alatt? :D

Még jó, hogy emlékszel hogy irtá ide egy kérdést :D

2011. febr. 8. 23:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Apukám abba a cigibe lehet, hogy volt drog, de fű biztos nem.

Ugyanis a THC-nek a hosszútávú memóriára SEMMILYEN hatással nincs, csak a rövidtávúra, de arra is csak sok év fogyasztás után, nem 1 cigi után.

2011. febr. 8. 23:57
 24/26 anonim válasza:
nem tudom, mit szívtál, de hogy nem sima füvet, az tuti. inkább az rivotrilnak vannak ilyen tünetei, azt viszont nincs az az ízesített cucc, ami elnyomná. és nem is arra való, hogy elszívják. amúgy nekem az egész sztori sántít.
2011. febr. 9. 14:41
 25/26 anonim ***** válasza:
lol ez de kamu:D
2011. febr. 10. 01:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Na most. A töltött cigiben van szűrő, kivonja a THC-t ergo nem tépsz be. Nyugodtan elhiheted.

Másodszor: Ha nem volt szűrő és beszakítottál, az emlékezeted csak addig hagy ki amíg High-on vagy. Másnapra ez normál esetben visszatér. Ezt is egészen nyugodtan elhiheted.

Harmadszor: Beszakítva könnyen rá tudsz parázni hülyeségekre (ez az ún. Parafless), ritkán megmarad benned ez a para, tisztulás után is. Ezt is nyugodtan elhiheted. Próbálj meg nem gondolni rá, nagy valószínűséggel csak bemeséled magadnak. Nem kell félni.

Persze, lehet hogy fel volt ütve a cuccos benne. Nagy gáz nem lehet, szintetikussal nem ütnek herbált, előfordulhat némi utóhatás, el fog múlni.

Végül: a biztonság kedvéért, fogj egy vascsövet, menj oda a haverodhoz és addig verd amíg el nem fárad a karod. Ha gyengébb fizikumú vagy, akkor duplázd az adagot. Gusztustalan dolog.

2011. febr. 13. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!