Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért korai 16 évesen fogamzásgátlót szedni, mikor 2 év múlva már felnőtt embernek számít?
Most nem arról van szó, hogy tönkretenné a szervezetét, ne ilyen oldalról közelítsétek meg a helyzetet.
Gondolok arra, hogy nem engedik 17 évesen, hogy a barátjukkal együtt aludjanak, mikor 1 év múlva akár el is költözhetne már.
Tehát nem tudom jobban elmagyarázni. A lényeg, hogy 18. szülinapjától világgá is mehetne, bármit megtehet, de 1 évvel ez előtt pedig tiltva vannak ezek dolgok. 1 év alatt nem érnek annyit lelkileg.
Én már rég elmúltam 18, de jó is lenne újra tininek lenni... :(
Csak szerintem egyes szülők túlzásokba esnek ezzel, hogy 17 évesen még semmi, 18 évesen meg mehetne a háztól
De nem jogalkotóként kéne ezt nézni, hanem szülők szempontjából!
Ha 18 évesen felnőtt, miért kell tiltani valamit 17 évesen? 1 évvel a felnőtté válása előtt már nem tudna felelősségteljesen gondolkodni?
"Ha 18 évesen felnőtt, miért kell tiltani valamit 17 évesen?"
Te is nagyon érett 18 éves lehetsz, ha ennyit sem értesz!
Azért mert addig ők felelnek érte!
Még mindig nem vagyok tizenéves:D, másrészt nem a felelősségről van szó. Mi baj történhet pl egy együtt alvásból? Kiszakadt gumi? 19 évesen is kiszakadhat.
Ugyanaz történhet meg 17 évesen, mint ami felnőtten, 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!