Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nap csináltuk amikor megkellett volna jöjjön neki, de már egy hete késik . Ha most tesztelne, valós lenne-e már, vagy még túl korai most tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel másfél hónapja vagyunk együtt ,az nap feküdtünk le először, amikor megkellett volna neki jöjjön .3-ból egyszer már nem húztam gumit ,de nem élveztem el benne .Neki ,két éve nem volt már szexuális kapcsolata ,gondolom ilyenkor ez eléggé felborítja a hormonháztartást ,közbe más okok miatt sok gyógyszert is szed ,ez is bezavarhat .Tudom ,hogy kevés az esély épp menstruáció napján teherbe esni ,mégis késik neki már egy hete ,gondoltam ,hogy megnyugodjunk csináljon egy tesztet ,kérdés ,hogy valós eredményt mutatna-e most?2013. máj. 25. 12:34
1/6 anonim válasza:
szerintem keress rá a neten ezekre a tesztekre és olvasd el, mikortól mutatja ki a terhességet....
2/6 Költőnő? válasza:
párszáz forint egy terhességi teszt és a patikus is tud segíteni. De sztem már meg lehet csinálni.
3/6 anonim válasza:
Hát a beágyazódás 10-14 nap aktus után.
Szóval még 1 hetet én várnék. Ha előtte nem volt szex.
És a legrosszabb mikor sokadik menet után nem húzol gumit, mert a húgycsőben maradt spermiumok simán kimosódnak a következő aktus örömcseppjeivel.
4/6 anonim válasza:
Keress kifejezetten olyan tesztet, ami már korán kimutatja, de egy hetet még érdemes várni vele szerintem.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen ,tudom ,hogy felelőtlenek voltunk ,de mégiscsak menstruáció napján történt az egész .
2013. máj. 25. 13:03
6/6 anonim válasza:
Es?
Ugye tudtad, hogy orgazmus is kivalthat spontan peteerest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!