Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek huszon évesen az...

Szerintetek huszon évesen az embernek már lehet M6-os BMW je?

Figyelt kérdés

mondjuk 28-29 évesen, de kb 20 évesnek néz ki a sofőrje.

sportosnak sport embernek gondoljátok aki mondjuk egy ilyen sportautóval jelenik meg vagy egy ilyenet hajt a városba?

2013. dec. 8. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
Nem gondolok róla semmit. Megnézem milyen szép autó, mert szeretem a BMW-ket. Magamban gratulálok neki, akár saját pénzből, akár a szüleitől van. Ha a szülei vették akkor arra gondolok, hogy bíznak a gyerekben és tudják, hogy nem hal meg az első kanyarban. Ha viszont saját pénzből van, akkor meg azért gratulálok, mert sikeresen elhelyezkedett egy jól kereső állásban. Nem nézem le az ilyeneket, csak azokat akik még menőznek is más pénzével.
2013. dec. 8. 17:45
 12/73 A kérdező kommentje:
jaja én is inkább elismerem, meg gratulálnék neki, megdicsérném a kocsiját, stb.
2013. dec. 8. 17:57
 13/73 anonim ***** válasza:
51%
30 évesen miért ne vehetne magának egy BMW-t valaki? Nem mindenki minimálbéren tengődik, esetleg tanult egy értékes szakon és lediplomázot, mérnök vagy valami, 10 éve mérnök valaki simán félrerak, úristen ti komolyan mondom nevetségesek vagytok.
2013. dec. 8. 17:58
 14/73 anonim ***** válasza:

Azért egy M6-os BMW nem akkora nagy szám, hogy megdícsérjem vagy bármi hasonló. Eddig egyetlen autós járgányát dicsértem meg szemtől szemben, egy restaurált Moszkvics 403-at.

A pénz "csak" pénz marad, az M6 árkategóriájában kb. mindenki találhat valamit ami neki tetszik - de az ember a kocsi mögött rejtőző anyagiakat irigyelheti inkább, mert a kocsi nem nagy szám. Se nem különlegesen ritka, se nem különlegesen drága - akinél van elég pénz megveheti, biztosan van pár darab eladó itthon is.

Ha pedig panelban lakik és az utcán tartja, akkor abból nekem az jönne le, hogy felvágni próbál, többnek mutatni magát mint valójában.

2013. dec. 8. 18:03
 15/73 anonim ***** válasza:
13%

Kedves utolsó ha ezt ennyire jól tudod neked mennyi pénzed van meg milyen autód?

Lónak a fa szát se ér a tanulás, elárulom. Ha nincs az embernek ismerőse, ba szhatja. Ismerek építészmérnöktől kezdve gépészmérnököt, marketingest, orvost, meg stb-t. Még finoman odabiggyesztem a történelemtanárt. Egyiknek sincs még kocsija se, nemhogy ilyen fullos. Mindenhez az kell h vagy jó helyre születtél és úgy vagy pénzes, vagy tele jó kapcsolatokkal, rohadt jó összeköttetésekkel, ismerősökkel.

2013. dec. 8. 18:04
 16/73 anonim ***** válasza:
Mármint a 17:58-ashoz pofáztam
2013. dec. 8. 18:07
 17/73 anonim ***** válasza:
Azért a sok rablás, a sok panelkatona, meg tescoban, gyárban dolgozó ember. Meg aki bkv-val jár, meg stb. Rohadtul fost se ér a tanulás.... Már lassan minden hülye diplomás, azt mégis mennyi ember szarul él.
2013. dec. 8. 18:08
 18/73 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én gépészmérnökként végeztem az Óbudai egyetemen és nettó 400 ért találtam állást pályakezdőként ismeretség nélkül diploma után kevesebb mint 1 hónap alatt. Építészmérnökök nem keresettek, bölcsész marketing meg a többi divatszakos meg ne csodálkozzon... történelemtanár lol... azok már csak BMW-vel száguldoznak
2013. dec. 8. 18:17
 19/73 A kérdező kommentje:

nem kell eldobni semmit magadtól amit az élet felkínál.

Céltalan hajónak nem kedvez a szél, tartja a mondás.

ha van célod az életben azt eléred, ha nincs akkor marad az ész osztás, meg a gazdagok fikázása.

minden ember eléri a célját.

2013. dec. 8. 18:18
 20/73 anonim ***** válasza:
Nekem is van gazdagság és csillogás meg kp amit lobogtathatok, az ien 29%os nyomik meg beszolnak neten valo életbe meg elmennek mellettem lesütött szemmel
2013. dec. 8. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!