Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen lehet piercingje...

Hány évesen lehet piercingje az embernek? Akinek van, mikor lövette?

Figyelt kérdés
14 vagyok, mindjárt 15 és több mint egy éve szeretnék alsó ajakba egy fekete karikát. Anyumnak még nem szóltam róla, de szerintem megengedné, csak félek, a suli nem nézné jó szemmel. Nektek hol van pc és mikor lövettétek? Előre is köszi! 14/l
2012. júl. 25. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Első piercingem 13 éves korom nyarán volt az orromba,majd 14 évesen köldök piercing,16 éves koromba monroe piercing,akkor kivettem az orr piercinget,és 18 évesen nyelv piercing.

Érdekes csak akkor kérdezték meg a koromat mikor már 18 éves voltam,a szalonban,hogy elmúltam-e ?:) Többinél nem.

Suliba nem volt gondom,bár egy karika feltünő egy jelenség,miért nem csináltatsz köveset? Az szebb is,meg nem olyan feltünő,de függ attól is milyen iskolába mész,nálunk nem csesztettek senkit hogy kin mi van.

2012. júl. 25. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :) Nálunk a suliban a tanároktól nem félek, mert a körömlakk, smink, ruhák miatt sem szólnak soha semmit, csak az osztályból már eleve ki vagyok közösítve, mert azt terjesztik rólam, hogy emo vagyok (pedig nem) és szerintem ők szekálnának szét (már sírtam is miattuk, brutálak tudnak lenni). De a kő az orrba is jól nézhet ki, még elgondolkodom rajta, köszi :) Vagy megkérdezem anyumat, milyet engedne :D

Azért, ha van valakinek még tippje, írja nyugodtan, megköszönöm! :)

2012. júl. 25. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Én tegnap lövettem hélixet 18 vagyok...nem tudom visszagondolva az én osztályomra 8.-ban smink körömlakk rózsaszín meg zöld hajfestés minden volt csak pc és tetkó nem...mert azért 14 még gyerek, nem bántásból de azért tényleg elég fiatal vagy....jó persze elég szabad a világ...de láttam 13-14 éves pc-vel járkálni és nagyon groteszk látvány volt....

Ha anyud engedi nincs baj, de egy fekete karikával csak tetézed az emo dolgot....amúgy nem most mész új suliba? vagy évvesztes vagy?

Amúgy nagyon gázak az osztálytársaid...de ha zavar próbálj valami világosabb cuccot felvenni, mert gondolom sok a fekete cuccod...

2012. júl. 25. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

17 évesen lett az ajkamban piercing. ettől kezdve lett még számos fül piercingem: industrial, több helix stb...

18 évesen lett tágítóm. 19évesen lett szemöldök piercingem és tetoválásom.

az osztálytársaiddal meg ne törődj: mondjuk igaza van az előttem szólónak. szerintem is csak olaj lenne a tűzre a szádban a karika, de ez még nem akadályozzon a dologban.

2012. júl. 25. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:

13:53-mas: igen, évvesztes vagyok, most megyek nyolcadikba, és tudom, hogy kicsit fiatal, de nagyon tetszik :) És hordok színes cuccokat is, csak a legjobb barátom (fiú haver) ő emo, és ezért állítólag "én is az vagyok" :S

14:29-es: köszi a választ :)

2012. júl. 25. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Pénteken szurattam az industrál pc-met:)

16/L

2012. júl. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!