Szakadt már ki valakinek a fülbevalója, vagy piercingje?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Elmesélitek, hogy hogyan történt, mibe akadt bele és hogy mennyire vérzett, illetve összenőtt-e a bőrötök utána, vagy összevvarrták?
Előre is köszi a válaszokat!
2011. nov. 24. 17:08
1/2 anonim válasza:
fülemben felül porcban pc ami kiszakadt. fociztam még pár éve, és edzésen nem vettem ki... mikor belőtték akkor mondták hogy az fájni fog, hát abból nem éreztem semmit kb de mikor kiszakadt némán üvöltöttem és elégszépen vérzett is. összevarrni nem kellett, visszanőtt magától rendesen
2/2 anonim válasza:
Fülcimpámból kitépte a húgom, elég rendesen vérzett, 2 hónap alatt szépen összeforrt. A csúnya heg viszont örökké ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!