Kinek van Csípő piercingje?
Figyelt kérdés
hello
16 éves lány vagyok
szeretnék csípő piercinget
és akinek van az írhatna róla tapasztalatot esetleg képet is hogy mégis milyen
2012. jan. 12. 13:57
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
én nem microdermalt akarok
hanem rendes szúrt pc-t
2012. jan. 12. 14:03
3/8 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem az nagyon csúnya! :S
6/8 anonim válasza:
Oda rendes pc-t? Hogyan marad meg a csípődnél szerinted?
7/8 anonim válasza:
Igen, lehet oda rendes pc-t-.- az ilyen egyáltalán minek válaszol a kérdésre?? Húzzatok már máshova hirdetni az igét, hogy jajj de undorító meg csúnya, nem érdekel senki a véleményetek... Nekem sincs egyébként, csak már rohadtul idegesítenek az ilyen hozzászólások...
Ilyen képet találtam neked, szerintem ez tök jól néz ki: [link] (felülről a 4. hozzászólásban)
annyit tudok tanácsolni, hogy rendes helyen, jó piercerrel szúrasd, mert elég csúnyán el lehet rontani:/ jah és ha lefújják érzéstelenítővel, szerintem nem fájhat annyira
8/8 A kérdező kommentje:
2012. jan. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!