Milyen kocsit vegyek elsőnek? F/18
Kb. 1 millát költenék rá.
Szempontok: Megbizható, nem túl drága alkatrészek, "elegánsabb autó" (Pl. nekem nagyon tetszenek a BMW-k de sokan fikázzák h drága alkatrészek fenntartása drága stb..)
ne legyen túl nagy fogyasztás (10 altt) Dizel
Tuningolva lenne a kocsi valamilyen szinten..
Miért hiszi mindenki azt, hogy első autót biztos összetöri?
Én amikor első autót vettem az egy 3-as Golf volt. Használtam 3 évig, ez alatt egyszer se törtem össze vagy csak karcoltam meg. Én is tuningoltam, leültettem és szép felnit raktam alá.
Most a második autómat használom, egy 4-es Golfot, ezt se törtem még össze, és ezt is tuningoltam.
Szóval nem kell azt hinni, hogy egyből összetöri.
Köszi a válaszokat de kérlek titeket tipusokat mondjatok :D
Akkor a benzin vs diesel majd elválik :D
Golf 4
Audi A4 B5
BMW E36
Én ezek közül vennék egyet, mondjuk 700 körül és maradna pénz tuningolni is.
Na! Nem akarlak letörni meg gyökér lenni, de: 1 Mihályért nem lehet jó BMW-t venni. Dízelt főleg nem. Esetleg egy ótvaros 3-ast, 2ezres motorral. 500ról visszatekerve, 12-13 évesen, kicsit szétrohadva, telibe fújva.
Ez eddig a többieknek nem jutott eszébe.
Valamint egy 320d nem egy presztízsautó. Úgy megy, mint egy swift és belül akkora, mint egy G Astra. A propeller lehet, szép az orrán, de, na.
És egy utolsó gondolat: A BMW Otto motort tud gyártani. Diesel motorokat a Mercedes készít.
BMW-t szeretnél amihez olcsó az alkatrész és elegáns.
Sztem pont, hogy a BMW a sportos Merci az elegáns Audi meg a 2 között.
Sztem az e30-as on kívül nincs olyan BMW amihez olcsó az alkatrész /de persze nem kell 600 km-es e30-at venni/.
G Astra,Swift,Lancer,
Ennyiből BMW-t nem nagyon lehet venni.Max. e36 de én e46-tól öregebbet nem vennék /csak ugye az 1,5-től kezdődik/.
És G Astrát 700-ból bírsz venni és marad tuningra.
BMW Merci és az Audi-k tetszenek de abból se mindegyik nekem nem egy suzuki swift kéne..
Ha kell Benzinest veszek lehet tényleg jobb ötlet lenne, mivel rövid távon futna a bömös nemlenne sokkal kevesebb a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!