Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek elsőnek?...

Milyen kocsit vegyek elsőnek? F/18

Figyelt kérdés

Kb. 1 millát költenék rá.

Szempontok: Megbizható, nem túl drága alkatrészek, "elegánsabb autó" (Pl. nekem nagyon tetszenek a BMW-k de sokan fikázzák h drága alkatrészek fenntartása drága stb..)

ne legyen túl nagy fogyasztás (10 altt) Dizel

Tuningolva lenne a kocsi valamilyen szinten..

2013. dec. 1. 21:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért hiszi mindenki azt, hogy első autót biztos összetöri?

Én amikor első autót vettem az egy 3-as Golf volt. Használtam 3 évig, ez alatt egyszer se törtem össze vagy csak karcoltam meg. Én is tuningoltam, leültettem és szép felnit raktam alá.

Most a második autómat használom, egy 4-es Golfot, ezt se törtem még össze, és ezt is tuningoltam.

Szóval nem kell azt hinni, hogy egyből összetöri.

2013. dec. 1. 22:56
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat de kérlek titeket tipusokat mondjatok :D

Akkor a benzin vs diesel majd elválik :D

2013. dec. 2. 16:52
 13/26 anonim ***** válasza:

Golf 4

Audi A4 B5

BMW E36

Én ezek közül vennék egyet, mondjuk 700 körül és maradna pénz tuningolni is.

2013. dec. 2. 17:29
 14/26 4165 ***** válasza:

Na! Nem akarlak letörni meg gyökér lenni, de: 1 Mihályért nem lehet jó BMW-t venni. Dízelt főleg nem. Esetleg egy ótvaros 3-ast, 2ezres motorral. 500ról visszatekerve, 12-13 évesen, kicsit szétrohadva, telibe fújva.

Ez eddig a többieknek nem jutott eszébe.

Valamint egy 320d nem egy presztízsautó. Úgy megy, mint egy swift és belül akkora, mint egy G Astra. A propeller lehet, szép az orrán, de, na.

És egy utolsó gondolat: A BMW Otto motort tud gyártani. Diesel motorokat a Mercedes készít.

2013. dec. 2. 21:09
 15/26 anonim ***** válasza:

BMW-t szeretnél amihez olcsó az alkatrész és elegáns.

Sztem pont, hogy a BMW a sportos Merci az elegáns Audi meg a 2 között.

Sztem az e30-as on kívül nincs olyan BMW amihez olcsó az alkatrész /de persze nem kell 600 km-es e30-at venni/.

2013. dec. 2. 21:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg Astrát vegyél. Olcsó a fenntartása, az alkatrészek, és rendkívül megbízható.
2013. dec. 2. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:

G Astra,Swift,Lancer,

Ennyiből BMW-t nem nagyon lehet venni.Max. e36 de én e46-tól öregebbet nem vennék /csak ugye az 1,5-től kezdődik/.

És G Astrát 700-ból bírsz venni és marad tuningra.

2013. dec. 2. 22:15
 18/26 A kérdező kommentje:

BMW Merci és az Audi-k tetszenek de abból se mindegyik nekem nem egy suzuki swift kéne..

Ha kell Benzinest veszek lehet tényleg jobb ötlet lenne, mivel rövid távon futna a bömös nemlenne sokkal kevesebb a fogyasztás.

2013. dec. 2. 22:18
 19/26 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ez a kettő elég szép.

Nagyon BMW fanatikus vagyok sajnos :/

Nem konkrétan ezekre a kocsikra gondolok de valami iylesmire.

2013. dec. 2. 22:42
 20/26 A kérdező kommentje:
Mazda 6 ról vélemény/5apasztalat?
2013. dec. 3. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!