Milyen kocsit vegyek elsőnek?
Figyelt kérdés
2 méteres srác vagyok és max 500. e van rá! A fogyasztás max7 legyen városba2013. jan. 21. 14:07
1/14 anonim válasza:
max 7 varosban, te hol elsz? ilyen auto nincs ennyibol
3/14 anonim válasza:
Az én B vectrám elég nagy neked is, és most városban 6.7-et eszik. 1.7 td (isuzu diesel)
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Toyota karinát 2.0 sívó dizel 5 lityóval beéri akkora mint egy A6 os audi nagyon kényelmes igaz gyorsulási versenyt nem lehet vele nyerni de elvisz ahová csak akarod az enyém márn 19 éves de még 170 nel megy igaz csak egyszernéztem meg mikor megvettem de csak 90-100 járok vele auto páján 120 hogy ne öljem meg azért persze márn a büntik is elég nagyok itt egy kép
8/14 anonim válasza:
és helyben járkálva se evet nekünk 6-7 liternél többet
9/14 anonim válasza:
ez is lemaradt a 6-7 liter közöt városban is csak télen eszik annyit a hidegmiat mert megy a szivató stb nyáron beéri max 6 literrel is városban attől függ milyen nehéz a lábad vagyis mennyire taposod a gáztha olyan vagy hogy nem idegesít ha a sok barom mászik a seggedbe és hagyod hogy normális gázadással gyórsíd az autot akkor tuti nem lesz több a fogyasztása városban se 5.5-6 litertől perzse nem minusz fokokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!