Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvert az unokatestvérem,...

Átvert az unokatestvérem, lelépett a 2 millió forinttal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is leírom, hogy értsétek miről van szó.

Unokabátyám németbe jár ki autókért, jól beszéli a nyelvet, ezért megkértem, hogy hozzon be nekem egy Vw Passatot, és intézzen el mindent, megbíztam benne, hisz rég ismerem, meg csak a rokonom, hát odaadtam neki 2 millió forintot, hogy ennyiből intézze el amit kell, adtam neki 1 hónapot.

Ő úgy volt vele, hogy úgy is ilyeneket hoz be, 2 hét múlva itt fog állni az autó a ház előtt.

Ez volt több mint fél éve, márciusban...

Azóta hiába hivogatom nem veszi fel a telefont, nem tudom elérni, elkapni a városban, sehol, igazából ha nagyon akarnám meg tudnám keresni, de szégyellek elé állni, mit mondjak? tudom, hogy úgy is átvert, nincs szükségem a mentegetőzésére, meg az olcsó kifogásokra, csak szeretném ha tanácsot adnátok, vagy megnyugtatnátok hogy most mit tegyek ilyenkor, ha a helyemben lennétek.

Én már nem tudok józanon gondolkodni, csalódtam mindenkiben, rendőrségre nem akarok menni, mert nincs sem papír sem semmi bizonyíték az átadásról.

tudom, hülye voltam, de mégis... valamit csak lehetne tenni nem?

2013. nov. 17. 18:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

A diktafonos ötlet tényleg nagyon jó.

Utána már mehetnél egy ügyvédhez is.

De valszeg azért is húzott le, mert tudja rólad, hogy nem vagy igazán erős egyéniség.

Itt az alkalom, hogy változtass ezen.

2013. nov. 17. 19:15
 22/34 anonim ***** válasza:
szerezz egy tuti jó diktafont, és csikarj ki belőle pár szót amivel betudod bizonyítani hogy ő ellopta a pénzedet!
2013. nov. 17. 19:17
 23/34 A kérdező kommentje:

fúú, hát köszönöm a tanácsokat, holnap beszerzek egy diktofont, szerintem este nem is fogok tudni aludni, a fejembe csak azon jár az agyam mi lesz ha találkozunk.

De muszáj megtennem, mert 2 millió tényleg nem gyerekjáték, elég sokáig tartott összegyűjtenem a pénzt.

Holnap mindenképpen beszámolok a fejleményekről.

2013. nov. 17. 19:19
 24/34 anonim ***** válasza:
Csodálom hogy még senki nem ajánlotta fel a segítségét az összeg bizonyos részéért. :)
2013. nov. 17. 19:21
 25/34 anonim ***** válasza:

Kíváncsian várjuk, és so sikert.

Ha diktafont viszel, figyelj arra, hogy ne beszélj fúrcsán, mert akkor megsejtheti. CSak természetesen.

2013. nov. 17. 19:22
 26/34 anonim ***** válasza:
24-es gondolom azért nem ajánlotta még fel senki a segítségét, mert nem nagyon mondta el senkinek, azt írta a kérdező hogy még a barátnőjének sem mondta el, szóval ezért nem ajánlotta még fel senki a segítségét!
2013. nov. 17. 19:29
 27/34 anonim ***** válasza:
26-os, itt a GYK-n gondoltam. :)
2013. nov. 17. 19:36
 28/34 anonim ***** válasza:

Pár rézbörű egy százasért szerintem rendesen ráijesztene a roha.dékra.

Csak utána lehet a maradékot is elrabolnák.

2013. nov. 17. 19:39
 29/34 anonim ***** válasza:

Én azért irigyellek kérdező.. Na nem az eszedért, félre ne érts! Aki ilyen jól tud nélkülözni fél évig 2 milliót, hogy csak úgy átverik és ennyi, ráadásul a saját családjában, na ez azért nem semmi.

Mennyi pénzed lehet neked, te szent jó Isten...

Jó, nyilván nem vagy full tele, hisz akkor bemennél itt Magyarországon a VW szalonba és megvennéd a legújabb Passat-ot 10 millióért, de azért biztos van mit a tejbe aprítanod így is.

A gond az, hogy ezzel a technikával soha a büdös életbe nem fogod látni azt a pénzt. Az ennél is nagyobb gond pedig az, hogy te tipikusan az vagy, akitől még a házát is el lehet lopni, míg lemegy a boltba.

Szerintem nagyon sűrgősen állj a sarkadra és szerezd vissza a pénzed bármilyem eszközzell!

2013. nov. 17. 20:40
 30/34 anonim ***** válasza:

Még valami: Ha félsz, hogy megver stb, akkor állandó telefonos összeköttetésben legyél egy barátossal, aki 1 sarokkal arrébb van. + diktafon

Ha a haverod hallja, hogy gond van, baseball ütő, és nyomás.

2013. nov. 17. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!