Vettem egy 14 éves BMW 530i-it. Full extra, bőr belső millio-ért. A barátaim szidják hülyéznek irigykednek, nemi mérettel poénkodnak. Miért zavarja az ismerőseimet hogy prémium kategóriás, de kicsit régi autót vettem?
Abban igazuk lesz a barátaidnak, hogy jobban jártál volna az általuk ajánlottakkal javítási költség, fenntartás téren.
Viszont az is biztos, hogy nagyon szép darabot vettél és irigykednek erre.
Majd térjünk vissza erre a kérdésre, mikor előjönnek a hibái és kb. 1-másfél milliót kéne ráköltened, hogy normális állapotban legyen. Addig meg fizesd a nagyobb összegű biztosítást, súlyadót, benzinköltséget, kopó, fogyó, cserélendő alkatrészeket!
Oké, én is inkább járnék 14 éves 5-ös BMW-vel, mint egy vadi új 0 km-res suzuki-val, de pl. a Ford Mondeo-val már tényleg nincs semmi baj sem konkrétan.
Egyébként elég alja áron vetted, mármint, hogy nem a kínálat közepéből vettél autót, hanem ez nagyon az alja. Nagyon-nagyon jó ár amúgy az 1 millió ilyen autóért, csak akkor lesz gond, ha tényleg nem tökéletes és majd mikor használod-használod, derülnek ki vele a hibái. Az már elég zsebbenyúlós sajnos. Képed amúgy van az autóról? Nem volt törve esetleg? Szóval 1 millió tényleg nagyon durva, nyár végén egy barátom akart venni ilyen 5-ös BMW-t, elmentünk megnézni, hát 97-es volt, 900 ezerért és nem elég hulladék volt, nem is vette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!