Átvert az unokatestvérem, lelépett a 2 millió forinttal, mit tegyek?
Először is leírom, hogy értsétek miről van szó.
Unokabátyám németbe jár ki autókért, jól beszéli a nyelvet, ezért megkértem, hogy hozzon be nekem egy Vw Passatot, és intézzen el mindent, megbíztam benne, hisz rég ismerem, meg csak a rokonom, hát odaadtam neki 2 millió forintot, hogy ennyiből intézze el amit kell, adtam neki 1 hónapot.
Ő úgy volt vele, hogy úgy is ilyeneket hoz be, 2 hét múlva itt fog állni az autó a ház előtt.
Ez volt több mint fél éve, márciusban...
Azóta hiába hivogatom nem veszi fel a telefont, nem tudom elérni, elkapni a városban, sehol, igazából ha nagyon akarnám meg tudnám keresni, de szégyellek elé állni, mit mondjak? tudom, hogy úgy is átvert, nincs szükségem a mentegetőzésére, meg az olcsó kifogásokra, csak szeretném ha tanácsot adnátok, vagy megnyugtatnátok hogy most mit tegyek ilyenkor, ha a helyemben lennétek.
Én már nem tudok józanon gondolkodni, csalódtam mindenkiben, rendőrségre nem akarok menni, mert nincs sem papír sem semmi bizonyíték az átadásról.
tudom, hülye voltam, de mégis... valamit csak lehetne tenni nem?
Bammeg, ennyi eszed hogy lehetett.
Senkinek nem adnék papír nélkül pénzt. Még azzal is futhatsz a pénzed után, nemhogy így.
Az viszont tuti, hogy nem hagynám annyiban a dolgot, és megmondanám, hogy vagy a pénzt adja vissza, vagy a kocsiját adja oda, amit egy napon belül szeretnél lepapírozni.
Beszélnék vele, de egy jóminőségű diktafonnal a zsebemben. Ha tagadja, akkor ez van, de ha kicsúzsik a száján, hogy ez van, meg stb, akkor már van bizonyítékod, hogy nála van.
És tényleg megkeseríteném az életét. Ha van kocsoja, karcolás, tank kilyukasztása, stb..
vagy egy marék cukor a tankba!
de egyébként kell bizonyítékot szerezned, a diktafonos ötlet az nagyon jó!
és mi az hogy megpróbálsz erőt gyűjteni magadon? meg hogy szégyelsz elé állni, őneki kell szégyellnie magát, és a te helyedben én nem erőtgyűjtenék magamon, hanem már hónapokkal ezelőtt futottam volna felé és ameddig nem csengette volna ki a pénzt addig le nem szállok róla, 2 millió forint az már nem játék hogy csak úgy hagyd elveszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!