Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tud segíteni a problémá...

Valaki tud segíteni a problémámon?

Figyelt kérdés

Az autóm nagyon durva szinten beázik.Pocsolya van szinte már a lábam alatt meg mindenhol.Felülröl ázik de nemtudni honnan.A márkaszerviz nemtud vele mit kezdeni mivel nem uj auto és elküldtek.Persze én megjegyeztem magamét ,hogy akkor mi a f*szér vannak.Milyen szerelőhöz vigyem??

Ötletek?Félek szétfog rohadni az autom:S

+otthon hiába néztük nem jövünk rá:S:S

2009. nov. 10. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha felülről nincs ázásnyom illetve víz vagy folt a tettőkárpiton akkor az nem felülről ázik, hanem elul rohadt áta padló!!!

Szedd ki az üléseket meg a padlószőnyeget is teljesen a kocsiból, és keresd meg hol van átlukadva a padló! Átmenetileg megoldhatod úgy is hogy kimosod a padlószőnyeget, radiátoron megszárítod, a karosszériánál a lyukra ráterítesz egy szemeteszsákot, körberagasztod celluxxal és visszarakod a padlókárpitot a kocsiba anélkül hogy a nejlont összegyurnéd!! tavaszig ki fog tartani akkor meg meg lehet hegeszteni egy darab vaslemezzel.

Vagy add el mert még ki tudja hol rohad.

2009. nov. 12. 01:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt iylen csak suzukival, ott is a padló lukadt át, és állandóan csak akkor volt vizes ha vizes időbe mentem vele, a kerék felvágta a vizet és alulról beázott..
2009. nov. 12. 01:37
 13/14 anonim ***** válasza:

akkor jólgondoltam lehet h mégiscsak rohad :D

akkormár érdemes lenne benézni a motortérbe is, h ott nincs e rohadás, mer nekemis ottvolt, és onnan ázott be mindig az ülések előtti rész

2009. nov. 12. 01:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Nos a tetején nincs semmi beázás,viszont álló helyzetbe is fullra beázik.ALját már megnézték nem rohad sehol,tehát nem onnan folyik.A motortérből hogy tud bejutni a víz?Érdekes és rejtélyes hiba.A fene se tudja honnan ázhat.
2009. nov. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!