Valaki tud segíteni a problémámon?
Az autóm nagyon durva szinten beázik.Pocsolya van szinte már a lábam alatt meg mindenhol.Felülröl ázik de nemtudni honnan.A márkaszerviz nemtud vele mit kezdeni mivel nem uj auto és elküldtek.Persze én megjegyeztem magamét ,hogy akkor mi a f*szér vannak.Milyen szerelőhöz vigyem??
Ötletek?Félek szétfog rohadni az autom:S
+otthon hiába néztük nem jövünk rá:S:S
Ha felülről nincs ázásnyom illetve víz vagy folt a tettőkárpiton akkor az nem felülről ázik, hanem elul rohadt áta padló!!!
Szedd ki az üléseket meg a padlószőnyeget is teljesen a kocsiból, és keresd meg hol van átlukadva a padló! Átmenetileg megoldhatod úgy is hogy kimosod a padlószőnyeget, radiátoron megszárítod, a karosszériánál a lyukra ráterítesz egy szemeteszsákot, körberagasztod celluxxal és visszarakod a padlókárpitot a kocsiba anélkül hogy a nejlont összegyurnéd!! tavaszig ki fog tartani akkor meg meg lehet hegeszteni egy darab vaslemezzel.
Vagy add el mert még ki tudja hol rohad.
akkor jólgondoltam lehet h mégiscsak rohad :D
akkormár érdemes lenne benézni a motortérbe is, h ott nincs e rohadás, mer nekemis ottvolt, és onnan ázott be mindig az ülések előtti rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!