Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a problémámon segíteni? :/
17éves fiú vagyok és elégedetlen vagyok a péniszem méretével szeretném a 16cm-es hoszt elérni de 3-4cm még valahogy nőnie kellene , nézegettem olyan megoldásokat mint pl. a vimax rendelése innen: [link]
vagy esetleg más megoldásokat nem tudnátok?? :( nagyon kellene a segítség , előre is köszönöm!
Csak, hogy tudd a női nemi szervnek is van átlagos belső mérete, és akiknek túl hosszú a farkuk, azok nem tudják tövig benyomni, ez pont akkora probléma forrása, mint ha túl rövid. A szexuális kielégülés, örömszerzés szempontjából a vastagság sokkal meghatározóbb, mint a hossz. Ha jó szorosan van a pénisz a vaginában, akkor lesz a legjobb.
Tehát a legegyszerűbb megoldás a "problémádra" ha belátod, hogy nincs problémád.
43/F
figyelj, minden nő ki tudja elégíteni magát a saját ujjával, ami mondjuk tegyük fel 8 centi, de én nem szoktam bedugni teljesen csak kb. 1-2 centiig és az is orgazmust tud okozni!!! most ennek a tízszerese szerinted?!
nem érdekel senkit hány centi.. legalább nem fog megfulladni a csajod szopás közben, és nem fog a fájdalomtól ordítani szex közben.
az ilyen sz.arok meg többet ártanak mint használnak.
ez olyan mint a klányoknál a mellméret.. minden nő azt hiszi az a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!