Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne segíteni a problémámon?
én se bírok a barátommal együtt szórakozni, egyszerűen úgy nem tudom elengedni magam és ez nekem maradandó. Próbáltunk már változtatni, de nem ment. Egyszerűen kellemetlen, de nem azért, mert pasizok vagy ilyesmi, csak szimplán nem jó vele. Lehet, hogy fél a barátnőd attól, hogy nála sokkal szexibb csajok vannak a helyen és egész este a nyálcsorgatásod kell, hogy nézze.
De aranyos ez a próbálkozás felőled. Tartsd meg ezt a jó szokásod!
L/20
bocsi a barátnőmék odamennek zavart meg.... :D
huha, viszont ha a pasid nem akar veled menni.. hát biztos én vagyok a bolond, de nemtudom, haverokkal el bírnak menni olyan helyekre aminek Te nem örülnél esetleg.
(sztriptízbár) :)
De amúgy szerintem ne táncolni vidd, hanem fixálj le egy estét a haverjaival barátnőiddel és menjetek el előtte moziba (a filmeket úgy is szeretik) és utána a szórakozóhelyre, ne vad partykban gondolkozz, hanem szolid italozgatás... de ez csak egy tipp egy idegentől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!