Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan aki segítene nekem,...

Van olyan aki segítene nekem, az önértékelési problémámon?

Figyelt kérdés

Mostanra érzem úgy,hogy itt már komolyabb gondok is vannak.Sokkal kevesebbnek érzem magam másoknál,mint emberileg,külsőleg-belsőleg,holott mindennap kapok vmilyen dicséretet majdnem.Pszichológushoz nem szeretnék fordulni,nincs is rá pénzem.

Van olyan itt aki szívesen meghallgatna,és segítene nekem?:)

17/L

2011. jún. 27. 09:50
 1/8 anonim válasza:
Én szivesen meghallgatlak, ha tudok, segítek is neked! :) 16/L
2011. jún. 27. 09:53
 2/8 anonim válasza:
Én is szívesen meghallgatlak. Bár ami azt illeti én is néha így érzek .
2011. jún. 27. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Sohasem, értettem, hogy lehet így gondolkodni :)

írd nyugodtan le a gondjaid, ha nem is tudok segíteni legalább meghallgatlak.

2011. jún. 27. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Húha,azt hittem már hogy senki nem fog válaszolni:))

Szóval,elég komoly önbizalom hiányom van.Külsőm miatt is és úgy egyébként is kevesebbnek érzem magam másoknál.Sokan mondják,hogy milyen szép vagy,jó alakod van,szép a hajad,szemed..stb. lányoktól,pasiktól is,idegenektől,barátoktól is megkapom ezt,egyaránt.Van hogy leszólítanak a pasik az utcán,vagy megdudálnak,megnéznek,ami persze jól esik,de sose értettem hogy miért.Egyszerűen nem tetszem magamnak,nem tudom magam elfogadni.Nem merek kezdeményezni sem a fiúknál,talán éppen emiatt nem volt még barátom se.Mások szerint kedves vagyok,és nagyon jó barát,de én sokszor bunkónak érzem magam,és sokszor akaratlanul bántok meg másokat.Ha elindulok vhova,előtte órákig készülödök,1000 ruhát felpróbálok,de sehogy se tetszem magamnak.Egy ronda,kövér lányt látok,aki "más" mint a többiek.

Úgy irigylem azokat a lányokat,akik nem olyan szépek,esetleg van rajtuk súlyfelesleg,és mégis van önbizalmuk,meg mernek egy csomó dolgot csinálni.Én sajnos nem:(

2011. jún. 27. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Hűha... pont az ellentéted vagyok :D

Ne de nézzük: sportolj, foglald el magad, próbálj nem gondolkodni ilyeneken. Sajnos ezen csak te magad tudsz túllépni, vagy kell egy olyan társ magad mellé aki segít megváltozni. Egy olyan barát aki más mint te.

2011. jún. 27. 10:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát van 1-2 olyan barátom,akinek elég sok önbizalma van,de ez nem segít:)

Ha a futás sportnak számít,akkor sportolok:))

Egyébként meg járok társaságba is,bulizni,vannak barátaim,de így is egy nagy nullának érzem magam...

2011. jún. 27. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ez sem segít akkor, tényleg csak saját magad tudsz változtatni rajta... kérdés, hogy tényleg ekkora a baj? :)
2011. jún. 27. 10:21
 8/8 anonim válasza:
Dettó! 17/F
2011. jún. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!