Valaki tud segíteni a problémámon?
Az autóm nagyon durva szinten beázik.Pocsolya van szinte már a lábam alatt meg mindenhol.Felülröl ázik de nemtudni honnan.A márkaszerviz nemtud vele mit kezdeni mivel nem uj auto és elküldtek.Persze én megjegyeztem magamét ,hogy akkor mi a f*szér vannak.Milyen szerelőhöz vigyem??
Ötletek?Félek szétfog rohadni az autom:S
+otthon hiába néztük nem jövünk rá:S:S
Ha felülről ázik be, akkor nézd meg az ajtó szigetelését, illetve a szélvédő illesztését, nem-e a ragasztó engedte el, vagy nincs rozsda a szélvédő körül?
Az ajtókat úgy ellenőrizd, hogy amikor kiszárad slaggal veresd az illesztéseket aztán nézd meg, hogy hol jutott be víz.
Nos nemlátom holfolyik.Alul van viz azt kész.FElülről semmit nemlátni hogy folyna bárhol is:S
Körbefujtuk a müanyag gumi szigeteléseket akkor jois volt pár napig aztán megint jobban beázott.
Szélvédönél se folyik.:
Én már nemtudom hova vigyem?
valami szervizt tudtok ajánlani???
Hát ess neki, és szedd ki belőle a szőnyegeket, éss nézz körül a torpedólemez környékén is! Ahol beázik ott kell lennie nyomoknak is: koszolódás, esetleg rozsda, vagy sárcsík.
Ne márkaszervizbe vidd, hanem egy jó, és megbízható karosszéria lakatoshoz!
Milyen autó?
Eszem ágába sincs márkaszervízbe vinni,nekem ennyi pénzem nincs:DCsak érdeklődtem hátha valami típushiba.
Jah azlesz de napmint nap 20perc azzal megy hogy kimerem a vizet:SDe hétvégén apámmal kipucoljuk a szönyegeket meg a padlolemezt.De hát azabaj hogy f*sznak sincs pénze ilyenre.Sztetek drága mulattság átvizsgálni az autot?
jahogy 2002-es....akartam írni h nekemis beázott a kocsim, csak nekem 94-es volt:D nekem a motortérben volt rohadás, és mikor esett az eső, akkor ugye onnan befolyt és az anyósülésnél, a lábrésznél mindig pocsolya volt.
de egy 2002es autónál csaknem rohad már a motortér..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!