Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tud segíteni a problémá...

Valaki tud segíteni a problémámon?

Figyelt kérdés

Az autóm nagyon durva szinten beázik.Pocsolya van szinte már a lábam alatt meg mindenhol.Felülröl ázik de nemtudni honnan.A márkaszerviz nemtud vele mit kezdeni mivel nem uj auto és elküldtek.Persze én megjegyeztem magamét ,hogy akkor mi a f*szér vannak.Milyen szerelőhöz vigyem??

Ötletek?Félek szétfog rohadni az autom:S

+otthon hiába néztük nem jövünk rá:S:S

2009. nov. 10. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha felülről ázik be, akkor nézd meg az ajtó szigetelését, illetve a szélvédő illesztését, nem-e a ragasztó engedte el, vagy nincs rozsda a szélvédő körül?

Az ajtókat úgy ellenőrizd, hogy amikor kiszárad slaggal veresd az illesztéseket aztán nézd meg, hogy hol jutott be víz.

2009. nov. 10. 20:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Nos nemlátom holfolyik.Alul van viz azt kész.FElülről semmit nemlátni hogy folyna bárhol is:S

Körbefujtuk a müanyag gumi szigeteléseket akkor jois volt pár napig aztán megint jobban beázott.

Szélvédönél se folyik.:

Én már nemtudom hova vigyem?

valami szervizt tudtok ajánlani???

2009. nov. 10. 21:12
 3/14 anonim válasza:
A helyedben elvinném egy jó karosszéria lakatoshoz (+ normális szerelőhöz is, nem szakszervízbe!!!)! Remélem sikerül megtalálni a hibát!
2009. nov. 10. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ess neki, és szedd ki belőle a szőnyegeket, éss nézz körül a torpedólemez környékén is! Ahol beázik ott kell lennie nyomoknak is: koszolódás, esetleg rozsda, vagy sárcsík.

Ne márkaszervizbe vidd, hanem egy jó, és megbízható karosszéria lakatoshoz!

Milyen autó?

2009. nov. 10. 21:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Eszem ágába sincs márkaszervízbe vinni,nekem ennyi pénzem nincs:DCsak érdeklődtem hátha valami típushiba.

Jah azlesz de napmint nap 20perc azzal megy hogy kimerem a vizet:SDe hétvégén apámmal kipucoljuk a szönyegeket meg a padlolemezt.De hát azabaj hogy f*sznak sincs pénze ilyenre.Sztetek drága mulattság átvizsgálni az autot?

2009. nov. 10. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Lehet tipushiba is, de a tipust még egy szóval sem említetted.
2009. nov. 10. 21:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Renault clio 2002
2009. nov. 10. 22:52
 8/14 anonim ***** válasza:

jahogy 2002-es....akartam írni h nekemis beázott a kocsim, csak nekem 94-es volt:D nekem a motortérben volt rohadás, és mikor esett az eső, akkor ugye onnan befolyt és az anyósülésnél, a lábrésznél mindig pocsolya volt.

de egy 2002es autónál csaknem rohad már a motortér..:)

2009. nov. 10. 23:05
 9/14 anonim ***** válasza:
tyű :S tetőablak nincs? :S gumitömítéseket kell átnézni, de vidd szerelőhöz
2009. nov. 11. 14:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Nincs tetőablak,a gumitömítéseket lefujtuk ilyen tömitő sprayval utána esett az esö jovolt de 3 napmulva ujra beázott de már durvábban.Nos egy sima szerelő is megtudja nézni?vagy van esetleg valami specko ezzel foglalkozo szerelő?
2009. nov. 11. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!