Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dolomitból lehet illetve...

Dolomitból lehet illetve érdemes szilentet esztergáltatni?

Figyelt kérdés

kérdés adott... versenyautoba lesz..

elég rugalmas hogy ne törjön?

2013. szept. 26. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A poliuretán már nem felel meg a követelményeknek? ( csak érdeklődöm )
2013. szept. 26. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:

De megfelelne :)

Elnézést kérek elirtam :) danamidot akartam irni... azért kérdem hogy ez jo lenne e, mert ilyen van kéznél, eszterga közelben :)

2013. szept. 26. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy nem kőből (dolomit) akarod. A danamid szerintem szarabb, mint az uretán!
2013. szept. 26. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
ja ha már itt vagyok megkérdezném hogy nyomtávszélesítőt érdemes e csinálni DANAMID ból :)vagy a tehermentesítő része nem fogja bírni? véleményeket és tapasztalatokat várok elsősorban...
2013. szept. 26. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Első pocsolyába belehajtasz, aztán csodálkozni fogsz hogy miért üt a kerék :D

Az a gond hogy megszívja magát nedvességgel, aztán nő a térfogata. Ezért én maximum tehermentesítőnek ajánlom.

Szilentnek nemhiszem hogy jó lenne, ugyanis nem rugalmas annyira amennyire kéne (csak minimálisan)

2013. szept. 26. 23:15
 6/8 A kérdező kommentje:
a kemény műanyag hogy szívja meg magát vizzel? keménynek kemény de a bronz szilenteknél puhább gondolom... csak elég tartósak lennének e?
2013. szept. 27. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Így: [link]

"Hátrányok

vízfelvétele méretváltozással jár..."

Amúgy nem rideg anyag, én nem láttam még ilyen műanyagot eltörni. De ahova bronzból szoktak szilentet gyártani, ott danamiddal egyáltalán nem lehet probléma. :D

Csak azért gondoltam h nem jó szilentnek, mert mondjuk az F Astra keresztstabilizátor pálcáinak olyan gumi szilentjei vannak, amiket nemigazán lehetne rendesen megcsinálni danamidból.

2013. szept. 27. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ment a pacsi :)
2013. szept. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!