2000 körüli évjáratos VW Bora benzines 1.4 v 1.6 és hány e kmrel érdemes megvenni?
Én, amikor megvettem 200.000 volt benne, de nem kereskedésből vettem.
Ugyan rendőrségi használatban volt, de nem rendőrautóként, hanem olyan civil "ügyintéző" autóként.
Rendszeres szervizt kapott (ezt biztosra tudom, mert haver ott dolgozik és beszélt a szerelőkkel), így semmi baja.
Volt szervizbe, de csak azokat kellett cserélni, amit mindenképp kell x kilométerenként. Vezérműszíj, görgők, vízpumpa, levegő és pollenszűrő, olajcsere.
Megy, mint egy álom :)
A váltója kicsit keményen jár, de meglehet szokni.
Én vásárlás előtt mindenképp megnézetném egy szerelővel, vagy elvinném műhelybe állapotfelmérésre.
Olcsóbb, mintha kifogsz egy romhalmazt, amit állandóan szervizbe kell hordani.
Szóval, valóban nem az számít mennyi van benne, hanem, hogy mennyire viselték gondját...
Én nem venném 1.4-es motorral. A fogyasztásban szinte semmi különbség nincs, viszont 1.6-al jobban megy....
1.4 elég kevés ahhoz a kasztnihoz.
Inkább 1.6
mennyivel érdemes megvenni?
Átlag használat évi 10-15 ezer között mozog. Szerintem majdnem ez a minimum.
Közel 200 az lehet reális, és akkor már itt-ott látszik belül is, pláne ha nem volt szerető gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!