Szerintetek melyik autót érdemes választanom? Egy Audi A4 vagy Volkswagen Bora?
Szerintem majdnem ugyanaz mind a kettő (egy cég).
talán az a különbség hogy borából vehetsz 1.4-es motorral, de a4-et 1.6-tól. De szerintem arra felkészülhetsz, hogy az audi-ba valószínüleg bőven lesz km , attól függetlenül hogy pillanatnyilag mennyit mutat(!) luxus kocsit nem azért vesznek a burzsujok ,hogy a garázsban álljon, és csak hétvégén rokonlátogatásra használják (suzuki).
De persze ez nem feltétlenül azt jelenti hogy a borában kevesebb a km.
egy jótanács, ha 2003 előtti modelleken uniós rendszám van nagy a valószínüsége hogy külföldön már lefutott több százezret. itthon persze 120.000 ezerrel eladják, szervizkönyv nélkül. (itt Magyarországon a suzukikban is több km van mint a felső kategóriás merciben, bmwben, audiban.
AUDI
DE KÜLÖNBEN-SE VEGYETEK KINTRŐL BE HOZOTT AUTÓKAT ,
SAJNOS MIELŐTT BE HOZZÁK 99% ÁNAK VISSZA TEKERIK AZ ÓRÁLYÁT ,MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM OLYAN KOCSIT KERESSEN AMI A HAZÁNKBAN LETT FORGALOMBA HELYEZVE !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!