Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Bora 1.9 PT_TDI-800....

VW Bora 1.9 PT_TDI-800. 000huf. / 2000\1 | 178 335 km / Érdemes megvennem?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne báttyámnak van egy borája de annyira nem voltam benne a költségekben, mi a gyengéje, milyen betegségei vannak, mire kell figyelni.

Olyan hozzászólásokat várok, amikker tudnátok segíteni, hogy ha arra a kis dögre esik a választásom akkor kire figyeljek ahhoz, hogy 1,5 év mulva ne gyűjtsam fel.

Lehetőleg értelmes normális segítőkész hozzászólásokat szeretnék. Köszönöm!

2013. szept. 25. 21:56
 1/9 A kérdező kommentje:
UI.: Bocsi a helyesírási hibákért sötétben írtam és pár bető félrecsúszott!
2013. szept. 25. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom én egy 14 éves autóért nem adnék ennyi pénzt.

Ennyiből egy 2004 körüli Mondeot tudnál venni......

2013. szept. 25. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
milliónál kezdődnek a 2004-es mondeok.
2013. szept. 25. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
erősen nézz utána a szervíznek. Ha lehetséges.
2013. szept. 25. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Ő lenne az?

[link]

Mondhatjátok, hogy negatív vagyok, de évi 13k km egy dízelben...

Nézesd át alaposan.

2013. szept. 25. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a hihetetlen hogy ennyit futott. Mivel tudják ezt igazolni? szervízkönyv + szervízszámlák? meddig van meg?

Aki újkorában ezt meg tudja venni, általában 40-70 ezer km-t megy egy év alatt, vannak kivételek. De nagyon óratekergetős országban élünk ahol nem létezik szinte 200 ezernél többet futott autó.

És magam ellen is beszélek mert én is diesel párti vagyok és lehet hogy megvenném ha nem ezt egy hasonlót.

Komoly állapotfelmérés! És csak utána! Meg leinformálás amennyire csak lehet!

Ezeket javasolnám, hogy ne gyújtsd fel 1,5 év múlva:)

2013. szept. 26. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:

olvasd ki. Neki már jó a VAG kábel.

Az kb 6000 ft, szoftver neten, és máris ok.

Vagy. Kérdezd meg elviheted e állapotfelmérésre sazervízbe. Ott kb 15 ezerért kiolvassák, átnézik. Annyit megér ha jó, meg ha nem akkor pláne

Ha akadékoskodik a kereskedő, akkor felejtős, bármennyire is tetszik

2013. szept. 26. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Es mit olvasol ki belole ? Ezek csak a musherfalban (instruments cluster) taroljak a km adatokat, egy egyszeru 2eFt-os tachopro-val nyom nelkul at lehet irni diag csatin keresztul 1 perc alatt
2013. szept. 27. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy dolgot tehetsz ,ami a motor futasteljesitmenyere utal : vagcom-ot akasztasz ra es megkeresed az engine clustert majd a measuring blocks-ban ezt a kepernyot : [link] Ezek a pd elemek befecskendezesi elteresei hengerenkent mg/loketben . Ha nagy az elteres a hengerek kozott vagy +- 2mg felett van barmelyik henger,akkor az rovid uton cseres lesz , nem draga dolog,20-25eFt/db hasznaltan garanciaval . Semmi mast nem tudok,amivel a futastelejsitmeny hitelesen megtudhato,mert km ora azt mutatja,amit akarsz ,a 180e km nagyon kevesnek tunik egy 14 eves autonal, az en passatom 2002-es es 378e km nel jarok vele
2013. szept. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!