Minden hírdetés alatt azt írják, hogy max 5 - 5,5L fogyasztás.
Valóban? Konkrétan 1-es golf és Jettára gondolok (ugyanaz a motor nem?)
Mert azon töröm a fejem, hogy lenne olcsóbb. Gázos szovjet ipar remeke :D vagy valami dízel...ami még el menne használt "bijó" cuccal is akár...így csökkentve költségeinket.
régi swift lpg-vel, annál olcsóbban fenntartható autó nincs a világon, 6-6,5 liter gáznál nem eszik többet az 1.0, az 1.3 kb 1 literrel többet kér, de az már szedi is a lábát, egy lada jóval többet eszik, az alkatrészárakban a swift is lada szinten van, ha nem alatta...
2013. júl. 17. 19:55
13/35 anonim válasza:
Ha városba kell kocsi én is az 1.0 swiftre szavazok
Ha van egy kicsit több lóvé, akkor akár a GOLF3/4 1.9SDI-vel is lehet hozni az 5 literes átlagot.
2013. júl. 17. 20:39
17/35 A kérdező kommentje:
Ááá annyi pénz nincs, meg nekem nem kell egy agyonbonyolított autó (értem úgy, hogy nem lényeg, ha nincs szervó, klíma, elektr. ablak stb). Amúgy is az ilyen idős típusokat kedvelem. Merciről letettem... Sajna! Tényleg lomha és sokat eszik ehhez képest.
Suzuki meg olyan "jellemtelen". Minden második autóm az. Félreértés ne legyen, égvilágon semmi bajom nincs vele!!! Csak ez az egy :)
2013. júl. 17. 22:12
18/35 A kérdező kommentje:
Elnézést. Minden második autó! És nem autóm :)
2013. júl. 17. 22:13
19/35 anonim válasza:
Citroen AX 1.4 D. Csikós 3 litert kihozott belőle a Budapest-Székesfehérvár távon, a rekorder egy Dover-Barcelona táv, 2,7 literrel, népitéleten városi közlekedésben is 5 liter alatti fogyasztásról írnak. Nem drága, alkatrész fillérek (14 ezer egy hűtő...ez mi?), belül méreteihez képest nagyon tágas (tágasabb, mint egy Ignis), rugózása tipikus francia, megbízhatósággal eddig nekem nem voltak különösebb problémáim.
2013. júl. 19. 01:45
20/35 anonim válasza:
Volt, aki 30 éves 1,6-os TDI golffal járt és kijött hosszú távon 4 literes fogyasztásból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!