Szoktatok autóval hóba driftelni?
Én annyira várom a havazást.Imádok csúszkálni a hóba.Szivesen szereznék ilyen barátokat akikkel lehet hülyülni mert a barátaim közül csak 2-nek van kocsija
17/F
Szoktatok autóval hóba-N- driftelni?
Én annyira várom a havazást.-sp-Imádok csúszkálni a hóba-N-.-SP-Szivesen szereznék ilyen barátokat-,- akikkel lehet hülyülni-,- mert a barátaim közül csak 2-nek van kocsija-.-
Gratula... Csak 7 hiba 2 sorban.
Kipróbáltam már egyszer milyen az (nem én vezettem) mondjuk akkor épp nem volt hó, csak száraz úton óóóriási :D bár veszélyes is, de elképesztő érzés, egyáltalán nem féltem, sőt, csak vigyorogtam :).Talán a télen majd lesz alkalmam hóban is kipróbálni, remélem :)
22l
szoktam... élvezetes móka...
de vólt, h kicsit csepergett az eső, túl gyorsan eresztettem be a kanyarba, s megcsúszott a fara :P
körforgalomban vólt még ien :D
falusi úton is szoktam csinálni 1-2 figurát ;)
de a száraz aszfalton az igazi, mikor felsikít a gumi, s utána érzed az égett gumiszagot tök kiráj... persze ez a gumiidba kerül, ha sokat csinálod...
balesetmentes éveket mindenkinek ;)
NNa, ebben már csak 5 hiba jutott 2 sorra. Fejlődsz, lassan már beszélni is megtanulsz.
Ja, ha meglátom, hogy az utcán driftelsz, (ügyes lehetsz, ha csak hóban megy) garantáltan nézhetsz 4 új gumit és két szélvédőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!