Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőkerék meghajtású 85...

Elsőkerék meghajtású 85 lóerős autóval,13"as gumival (am elég vastag a gumi, nem a szokásos filmekben látott vékony. ) lehet -e driftelni?

Figyelt kérdés
Am nekem vhogy az az érzésem, hogy nem:D de azért a normális válaszokat, indokolva is, megköszönöm :)
2011. márc. 25. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Legalább hátsókerékhajtású vagy egy elsőkerekesel akarod megpróbálni?
2011. márc. 25. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Megérzésed hibátlan! Azért m elsőkerekes, és jó lenne ha nem az lenne :D
2011. márc. 25. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
jó igaz nem fogtam fel a kérdést ugy tűnik hülye vagyok ma este már:)
2011. márc. 25. 17:52
 4/10 A kérdező kommentje:
am elég vastag is a gumi...egy kézifékes driftnél kb. 70km/h-nál, nem fordulna-e le egyszerűen a felniről a gumi?
2011. márc. 25. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
A 13" jellemzően suzuki méret. Azod van?
2011. márc. 25. 18:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Renult Megane Classic 1.4-es.
2011. márc. 25. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom. Nem tesz jót se a fékeknek, se a guminak, se a futóműnek, se a körülötted lévők testi épségének.

Minimum hátsó kerék hajtás kell, és ha betonon akarsz, 120-30 ló.

2011. márc. 25. 18:35
 8/10 A kérdező kommentje:
na am. akk. a gumi lefordulhat e a felniről (50-70kmph seb.nél) avagy nem? elsőkerékmeghajtású járművel is megvalósitható am, csak több gáz kell, meg sokkal nehezebb..hozzáteszem még a későbbi feltételezett félreértések elkerülése végett, hogy 20 éves vagyok 3 éve van jogsim, és nem apuci szekerével akarok a falra kenődni.
2011. márc. 25. 18:46
 9/10 T5- ***** válasza:

Azért mert 50-nel keresztben csúszol az aszfalton nem fordul le a gumi. Szerintem, ha driftre vágysza akkor vegyél egy papírok nélküli E30-as BMW-t min. 2liter, vagy valami öreg Sierrát, vagy ha csak a porban akarsz bohóckodni akkor veszel 40-50-ért egy lelakott Ladát, lehetőleg 1,5-ös motorral.

Azért nem lehet első kerekes autóval "driftelni", mert hiába huzigálod a kéziféket, nem tudsz "gázzal kormányozni", szóval szép az, hogy télen a hóban elbohóckodunk az elsőkerekes autóval, de kézifékkel nem tudsz ÚGY irányítottan csúsztatni mintha hátul hajtana az autó.

Meg ha már komolyan gondolod a sportot akkor, ahoz "kicsit" építgetned is kellesz, de ebbe most ne menjünk bele.

2011. márc. 25. 19:00
 10/10 A kérdező kommentje:
oké, akkor én hülyeséget mondtam azzal hogy 50nél száraz úton lefordul a gumi...am nem akarok én drifter lenni, ugyan... ahhoz pénz kell, meg nagy ügyesség. csak manapság mindenki azzal van hogy drift meg drift...köszi a választ :)
2011. márc. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!