Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányadszorra mentél át forgalm...

Hányadszorra mentél át forgalmin, és min rántottak meg?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor is nevetséges dolgokért húznak meg. Am. a kövi vizsgán jól figyelj a vasúti átkelőkre is
2013. júl. 11. 17:14
 22/26 anonim ***** válasza:

A vasúti átkelőkben mekkora sebességre kell lelassítani?

Még nincs jogsim, forgalomban vagyok gyakorláson, 23.-án lesz a vizsgám.Tudom, hogy óvatosan kell megközelíteni, meg hogy meg tudjak állni, ha jön a vonat, de itt a vasúti átjáró (amin kb. 10 éve vonat nem járt) egy 90-es úton van és ráadásul be van nőve elég jól, szóval ha úgy akarok átmenni, hogy ha jön a vonat, akkor meg tudjak állni, akkor előtte fékeznem kell és elcsorogni odáig, még belátok, ez meg nem hiszem, hogy jó ötlet egy olyan úton, ahol mindenki legalább 60-al megy a vasúti átjáróban, egyébként 90-el, meg lehet a kamionsofőr is a tetőn ülne már, ha elkezdenék ott menni előtte 10-15-el.Mert ott általában olyan 40-el jön a vonat, de mivel semmit nem látok, biztosan nem tudnék megállni előtte, ha jönne.

2013. júl. 11. 22:43
 23/26 anonim ***** válasza:
2-be kell visszakapcsolni, 20-30-ra kell lelassítani és minden pedált hanyagolni, mikor átgurulsz balra-jobb elnézni. De sztem ezt még gyakorold az oktatóval. Osztálytársam teherautón ez miatt vágták meg.
2013. júl. 11. 22:58
 24/26 anonim ***** válasza:
így van ahogy az előző mondja. mi úgy csináltuk az oktatómmal, hogy mentünk 90/50-el (attól függött értelemszerűen, hogy lakott terület e vagy sem). fékezni 25-30-ig utána 2-es. ha nagyot ütött az átjáró akkor kettes alapjáraton 16-al (1.3 diesel) mentünk át
2013. júl. 12. 10:43
 25/26 anonim ***** válasza:
2 éve még 30-cal lehetett max, azóta "körültekintően"-re módosították, de azért be kell tartani ezt. és jobbra balra elnézni, áthaladás közben nem megállni.
2013. júl. 12. 10:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Köszi a segítséget, így már értem.

Aztán remélem sikerül majd a forgalmi, parázok egy kicsit tőle.

2013. júl. 12. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!