Hányadszorra mentél át forgalmin, és min rántottak meg?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 21:23
1/26 Krisike2 válasza:
Elsőre.
Az a férfi aki nem elsőre megy át, már ne is haragudj, de egy oltári nagy b@lfasz.
2/26 anonim válasza:
elsőre. szerencse, hogy azon a vonalon mentem mint délelőtt gyakorlásnál, illetve az oktatóval végigdumálták az utat. lett pár vonás, de kevés.
3/26 anonim válasza:
masodszorra mentem at. egy ketiranyu utcaban balra be kellett kanyarodnom ugy, hogy a szembejovoket el kellett engednem. egy joindulatu szembejovo villantott, hogy menjek. a vizsgabiztos azt allitotta, hogy nem volt villantas, igy nem adtam meg az elsobseget es bukta
4/26 A kérdező kommentje:
elsővel azért tudnék vitatkozni.., de te tudod :D
2013. júl. 10. 21:45
5/26 anonim válasza:
Eddig minden kategórián elsőre.
6/26 anonim válasza:
Elsőre mentem át.
Bár hülyeség amit az első mond, haveromat kétszer megrántották B-forgalmin, azóta letette a C-t, D-t, C+E-t, ezeket elsőre...
7/26 anonim válasza:
A kategórián hiba nélkül mentem át, aztán 2 hónap múlva a B kategória is meg lett egy hibával. Az egyik lámpánál nem húztam rögzítőféket, csak álltam a féken...
8/26 anonim válasza:
" ma 22:41"
mióta kötelező kéziféket húzni piros lámpánál?
9/26 anonim válasza:
Hát, én szórakozott ember vagyok, ráadásul elég idegeskedős fajta. Idegesség hatására még figyelmetlenebb vagyok, így harmadszorra sikerült átmenni. Először későn vettem észre a pirost, és az oktató fél másodperccel előbb lépett a fékpedálra, bukta. Másodszorra ismeretlen ok miatt megálltam a zöld lámpánál. :) Harmadszorra csont nélkül átmentem, jó passzban voltam. Alapvetően az átlagosnál jobb sofőrnek tartom magam, ha megfelelő állapotban vagyok. Fáradtan és idegesen nem szoktam autóba ülni, mert akkor nagyon szétszórt vagyok. Az autót akkor is jól kezelem, de lassabb a reakcióidőm, és figyelmetlenebb vagyok, így inkább - ha nem muszáj - nem vezetek.
10/26 anonim válasza:
Gyorshajtás, de egy 40-es táblán épp hogy feljebb volt a mutató szvsz, pont 40-el mehettem, de meghúztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!