Hányadszorra mentél át forgalmin, és min rántottak meg?
Én épp tegnap vizsgáztam harmadjára, de szerencse sikeresen. Az elsőn 1 km után megbuktam, mert annyira ideges vtam, hogy a parkolási feladatot nem tudtam végrehajtani. A másodiknál a figyelmetlenségem miatt mikor már előztek gyorsítottam és ezt a vizsgabiztos veszélyhelyzet teremtésének minősítette. A tegnapi vizsgán 4 hibavonalat kaptam.
Az 1. jó nagy köcsög! Aki meg azt írta, hogy rögzítőfékkel kell várni a pirosnál az rem. kapott min. 2 hibavonalat! Ahogy láttam itt a hozzászólásokat jó nagy köcsög vizsgabiztosok vannak, de hát kell azoknak is a pénz. Szerencse én tegnap egy nagyon rendeset fogtam ki.
" ma 22:41"
mióta kötelező kéziféket húzni piros lámpánál?
1986-ban még kellett!
:)
Másodszorra. Először városban egy kétütemű Trabant jó 200m-re jött utánam. Be akartam sorolni a belsőbe. Belenéztem a tükörbe, nem jön senki, Trabantos mögöttem, messze hátul. Kiraktam az indexet bementem. Utána még végigcsináltuk az útvonalat, sőt a vizsgabiztost még el kellett fuvaroznom a privát ügyeinek intézésére az útvonalon felül.
Utána mondta, hogy találkozunk legközelebb mert szerinte a Trabantos egy tized másodperccel előbb rakta ki az indexét mint én. Így állóra le kellett volna fékeznem, megvárni míg utolér és elmegy és csak azután mehettem volna be a belsőbe.
Ez 13 éve történt, azóta majd' 200.000 balesetmentes km-en vagyok túl.
Elsőre átmentem, de visszagondolva vajszívű volt a vizsgabiztos. Nagyon ideges, pánikolós típus vagyok, ez látszott is rajtam, lefulladtam (nem egyszer).
Azóta szerencsére megszoktam az autót :D
Utolsó!
Tévedsz, mert én 2 napja tettem sikeres vizsgát és örülhetek, ha hnap megkapom a vizsgaigazolást! Átérzem a helyzeted, kell nekik a pénz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!