Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek hanyadszorra sikerült...

Nektek hanyadszorra sikerült a forgalmi vizsgátok? (B kat. Jogsi)

Figyelt kérdés
Akinek elsőre sikerült, annak volt valamilyen tapasztalata, vezetett-e már autót mielőtt elkezdte a tanfolyamot? Vagy a nulláról kezdte? :)
2013. jan. 18. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nulláról kezdtem, pár pótórával és mind a rutin mind a forgalom gond nélkül meglett(meg az elméleti rész is). Bár forgalmin meg akart buktatni a vizsgabiztos és bejártuk az össze szívatós helyet amit ismert, de én is ismertem őket szóval nem jött össze neki :)
2013. jan. 18. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Naa az jó, gratulálok. :). Én is a nullárló kezdtem, és jövőhónapban vizsgázom, de nagyon izgulok, és félek hogy nem jön össze elsőre. :/
2013. jan. 18. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne izgulj és ne hibázz! :) Akkor nem tud beléf kötni akkor se ha akar.

És sok sikert :)

2013. jan. 18. 20:25
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 18. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Szinte 0-rol kezdtem (2 kört mentem wartburggal ahol bal oldalt ültem :) )

De minden elsőre sikerült pótórák nélkül.

Igaz anyós ülésen piszok sokat ültem kis gyerek korom óta (apám teherautó sofőr) és sokat lehet ott is tanulni, tehát a forgalommal semmi gondom se volt csak a kocsit kellett megszoknom

2013. jan. 18. 21:01
 6/9 FF 80 válasza:
a legjobb ha az oktatodat kerdezed ha oszinte akkor ugyis megmondja hogy keszen allsz a valoban az hogy elotte szereztel e tapasztalatot az mindeggy az a lenyeg hogy erezd hogy magabisztos vagy es hidd el ne hagyd hogy elvigyen a gondolat hogy nem fog sikerulni
2013. jan. 18. 21:33
 7/9 ßđkan ***** válasza:

Előtte kb egy évvel kezdte el "vezetgetni" földutakon stb...

Ha van rá lehetőséged te is tedd azt, de csak elzárt utakon.....

Elsőre minden pótórák nélkül....

Sok sikert!!!!!

2013. jan. 18. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
2 1 1
2013. jan. 19. 03:21
 9/9 anonim válasza:
0-ról indultam ,3 hètig vezettem minden nap mert kifutottam volna a 2 èvbõl ès elsõre sikerült. 9 hibával de sikerült :D
2013. febr. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!