Nektek hanyadszorra sikerült a forgalmi vizsgátok? (B kat. Jogsi)
Figyelt kérdés
Akinek elsőre sikerült, annak volt valamilyen tapasztalata, vezetett-e már autót mielőtt elkezdte a tanfolyamot? Vagy a nulláról kezdte? :)2013. jan. 18. 19:07
1/9 anonim válasza:
Nulláról kezdtem, pár pótórával és mind a rutin mind a forgalom gond nélkül meglett(meg az elméleti rész is). Bár forgalmin meg akart buktatni a vizsgabiztos és bejártuk az össze szívatós helyet amit ismert, de én is ismertem őket szóval nem jött össze neki :)
2/9 A kérdező kommentje:
Naa az jó, gratulálok. :). Én is a nullárló kezdtem, és jövőhónapban vizsgázom, de nagyon izgulok, és félek hogy nem jön össze elsőre. :/
2013. jan. 18. 20:00
3/9 anonim válasza:
Ne izgulj és ne hibázz! :) Akkor nem tud beléf kötni akkor se ha akar.
És sok sikert :)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 18. 20:53
5/9 anonim válasza:
Szinte 0-rol kezdtem (2 kört mentem wartburggal ahol bal oldalt ültem :) )
De minden elsőre sikerült pótórák nélkül.
Igaz anyós ülésen piszok sokat ültem kis gyerek korom óta (apám teherautó sofőr) és sokat lehet ott is tanulni, tehát a forgalommal semmi gondom se volt csak a kocsit kellett megszoknom
6/9 FF 80 válasza:
a legjobb ha az oktatodat kerdezed ha oszinte akkor ugyis megmondja hogy keszen allsz a valoban az hogy elotte szereztel e tapasztalatot az mindeggy az a lenyeg hogy erezd hogy magabisztos vagy es hidd el ne hagyd hogy elvigyen a gondolat hogy nem fog sikerulni
7/9 ßđkan válasza:
Előtte kb egy évvel kezdte el "vezetgetni" földutakon stb...
Ha van rá lehetőséged te is tedd azt, de csak elzárt utakon.....
Elsőre minden pótórák nélkül....
Sok sikert!!!!!
9/9 anonim válasza:
0-ról indultam ,3 hètig vezettem minden nap mert kifutottam volna a 2 èvbõl ès elsõre sikerült. 9 hibával de sikerült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!