Mennyire helytálló ez a trükk? Ha kicserélem a kocsimban a motort egy teljesen más fajtára, és sósavva, vagy valami mással olvashatatlanná teszem a motorszámot, akkor forgalmin beírják, hogy a motorszám nem olvasható.
Teljesen hülyeség ilyen jellegű problémára. Esetleg egy típusazonos cserénél (tönkremegy a régi, elhasználódik, ugyanolyat raksz bele) még működik, de külsőleg is más motornál nemnagyon. Esetleg gyanús lesz és megnézik az eredetiség vizsgakor készült fotókat, teljesen máshogy néz ki a motor. Itt már csak a pénzelés segít műszakiknál. Rendőr nemhinném, hogy sűrűn nézegeti a motorteret. Régen volt mozgó ellenőrzés, nemtudom még van-e ilyen.
Na egy szó mint száz, ha ugyanolyat tennél bele jobb állapotút és a motorkód még olvasható marad valamennyire, akkor beírják csak kódosra.
Rendőr nem nézi, de műszaki vizsgán elég nagy a lebukás veszélye.
Szerintem nem éri meg ilyennel szórakozni, jobban jársz ha erősebbre cseréled.
Teljesítményadó kicsit több lesz, de ha jó helyen kötsz biztosítást, akkor még olcsóbb is lehet.
Nekem kirohadt az F astrán a motorszám.
Kezdtem azzal müszakin,hogy eredetvizsga.Aztán egy uj forgalmi,és persze ez mind sok-sok pénz.Kaptam a forgalmiba egy AF es számot,és kész.Gondolkoztam rajta,hogy kicserélem az 1.4est 1.6ra,mert igyanaz kivülről,de az oldalába be van ütve a cm3. Hát azt is a korrózióra fogni,meg kicsit gyanus szerintem.A motorszám kirohadása hihető volt,mert az egész motortér rozsdás volt.Ugyhogy szerintem ha beállítassz egy csilli-villi motortérrel,és egy kisavazott motorral,az már gyanus lehet
„Szerintem nem éri meg ilyennel szórakozni, jobban jársz ha erősebbre cseréled.”
Mármint az egész autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!