Mit gondoltok erről az autóról?
Lány vagyok, még két év és ha meglesz a jogsim, szeretném megvenni, mert valahogy nagyon beleestem.:)
Igaz, apám mikor autókkal dolgozott én is sokat segítettem, de mégsem értek még nagyon hozzájuk.
Mit gondoltok róla?
Aztán nem lecsapni rá!! Nekem kell!:)
A hitel sem ajándék ám... Ha keveset keresel egy ilyen autó megvételéhez és fenntartásához akkor a hitel még rosszabb, mert azzal még többet fizetsz ki érte.
De a megvétele a legkevesebb ám. Kezdjük ott, hogy kezdő sofőrként a világ legkisebb autójára vágysz majd, nem egy ilyen hodályra, ami szélesebb mint néhol egy magyar sáv.
Aztán ilyen apróságok, mint SZERVÓKORMÁNY (egy élmény lesz vele parkolni!), fékrásegítő, légkondi, BIZTONSÁGI ÖV ÉS FEJTÁMLA (sok szerencsét egy balesethez...).
Ezt az autót vezetni nem egy élmény, mert ez nem egy izomautó a 110 LE-vel, de legalább régi és ócska. Kb. mintha egy wartburgba vagy zsiguliba ültetnének be, ami nagyobb egy fokkal.
Aztán ugye az, hogy egy ilyen autóval én a Balatonra nem mernék elindulni úgy, hogy nincs tele a csomagtartó pótalkatrésszel. És mivel ezek USA piacos autók a fél havi fizetésed otthagyod majd egy olajszűrőért és egy gyertyáért valahol. Meg persze nem bonyolult szerkezet, de te meg tudod majd javítani az út szélén a gyújtáselosztót ha épp elég benne valami?
Szerintem majd felnősz és elfelejted ezt a romot. Ez 60 éves férfiaknak való, hogy kiguruljanak vele az USA autó találkozóra évente 2x.
Köszönöm a válaszokat! Akkor úgy tűnik, hogy nem "őt" fogom megvenni:(
Esetleg tudtok hasonló kinézetű gyönyörűséget, amit könnyebb vezetni és olcsóbb fenntartani illetve ha van valami akkor javítani? Lehet, hogy e kettő nem fér össze, de nagyon tetszenek ezek a régi kocsik, és nagyon efelé hajlik a szívem..:)
Régi kocsi mindig drága. Ami meg így néz ki (aka ekkora batár) azt sosem könnyű vezetni és sosem olcsó hozzá semmi. Az olcsó autók a városi kisautók.
Az ilyen országúti cirkálók sosem voltak olcsók, ez által a szervízelésüknél nem volt szempont az olcsóság.
Szerintme tanulj Gépészmérnöknek, az jobban fizet!
Egy ilyen autó fenntartása tényleg drága, főleg, ha sokat jár vele az ember->üzemanyag ár, egy garnitúra minőségi gumi rá több, mint egy havi nyomozói kezdőfizetés.
Gyorsulásra visszatérve: nekem van egy 353W-s Wartburgom, lealáznám vele, főleg, hogy ez szerintem 3 sebességes automat, enyhén lomha!
Külföldről lehet hozzá alkatrészt keríteni, kb. olyan áron, mint egy 10 éves BMW-hez.
A rúgózási komfortja pont megfelel a magyar utakra, a francia kocsikhoz képest is lány, szerintem kátyús útun feszt leérne valami az alján.
Javíttatásnál meg az a cink, hogy valószínűleg nem metrikusak a benne fellelhető csavarok, így erre is fel kell készülni, mert nem rá illő kulcsokkal könnyen el lehet barmolni.
Ui.: szerintem vegyél egy Astrát vagy Golfot.
Köszönöm a válaszokat!
Eredetileg én is 4 ajtós szedánt akarok, de nem találtam, csak őt, aki nagyban hasonlít.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!