Mit gondoltok erről az autóról?
Ha egy rakás gondot akarsz a nyakadba zúdítani vegyed nyugodtan.
Másrészről háromszáz ezeré' ne akarj audit.
Olcsó húsnak híg a leve...
A törzskönyv meglepő egy ilyen "olcsó" járműnél.
A felújított motor jól hangzik, de tudni kéne, hogy a kasztni maga milyen állapotban van (a jobboldali törést leszámítva). Azzal ha megnézed, nem veszítesz sokat. De ne várj csodákat.
Amúgy egy félévig (vagy kicsit tovább) lehet megéri fenntartani, max buksz pár száz ezret rajta. De a dizsi előtti gizdázás, az priceless! :)
Hát, nem is tudom. Meglepően jó az ára, és csodák nincsenek. Menj el, nézd meg ,legyen melletted valaki, aki ért a kocsikhoz.
Amúgy ha Audit akarsz ilyen összeg körül, szerintem inkább a 80-asokat nézegesd. Az 1.9-es dízelesek jó kis gépek, bár azok között is ki kell fogni a jó állapotút.
Jobb oldala enyhén sérült = Annyira lezúztam egy jobbkezes utcánál, hogy le se merem fényképezni. Kapott a futómű is, ezért akarok megszabadulni tőle
Felújított motorral = 3 éve cseréltünk benne olajat (persze szűrőt nem) meg a Béla megheggesztette a lyukas kipufogót, hogy átmenjen a műszakin
Apróbb esztétikai hibák = a 420,000 km alatt, ami benne van vasig kiült ülés (de új 800 ft-os piaci üléshuzat!), kikopott kormány és lelakott nikotinsárga belsőtér. Ezért is nem fényképeztük le, hogy ne riassza el a vevőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!