Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autóról?

Mit gondoltok erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek megéri ezt az árat?

2013. ápr. 30. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért mindenképp megéri, csak félő, hogy nemhiába nem fényképezték le a jobboldalát, szerintem elég csúnya a sérülés, bár ha műszakilag rendben van, még igy is megéri.
2013. ápr. 30. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Ha egy rakás gondot akarsz a nyakadba zúdítani vegyed nyugodtan.

Másrészről háromszáz ezeré' ne akarj audit.

2013. ápr. 30. 15:34
 3/6 anonim válasza:

Olcsó húsnak híg a leve...

A törzskönyv meglepő egy ilyen "olcsó" járműnél.

A felújított motor jól hangzik, de tudni kéne, hogy a kasztni maga milyen állapotban van (a jobboldali törést leszámítva). Azzal ha megnézed, nem veszítesz sokat. De ne várj csodákat.

Amúgy egy félévig (vagy kicsit tovább) lehet megéri fenntartani, max buksz pár száz ezret rajta. De a dizsi előtti gizdázás, az priceless! :)

2013. ápr. 30. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, nem is tudom. Meglepően jó az ára, és csodák nincsenek. Menj el, nézd meg ,legyen melletted valaki, aki ért a kocsikhoz.

Amúgy ha Audit akarsz ilyen összeg körül, szerintem inkább a 80-asokat nézegesd. Az 1.9-es dízelesek jó kis gépek, bár azok között is ki kell fogni a jó állapotút.

2013. ápr. 30. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

Jobb oldala enyhén sérült = Annyira lezúztam egy jobbkezes utcánál, hogy le se merem fényképezni. Kapott a futómű is, ezért akarok megszabadulni tőle

Felújított motorral = 3 éve cseréltünk benne olajat (persze szűrőt nem) meg a Béla megheggesztette a lyukas kipufogót, hogy átmenjen a műszakin

Apróbb esztétikai hibák = a 420,000 km alatt, ami benne van vasig kiült ülés (de új 800 ft-os piaci üléshuzat!), kikopott kormány és lelakott nikotinsárga belsőtér. Ezért is nem fényképeztük le, hogy ne riassza el a vevőket!

2013. ápr. 30. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólás a leg jobb de köszi a tanácsokat akkor minimum 800k kellene egy a4 esért ugye? ja és köszi mindenkinek a hozzászólást:)
2013. máj. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!