Skoda oktaviat szeretnek venni, mit gondoltok az autorol, tapasztalatok? Ervek ellenervek?
2004, 2005 tol gondolkodom 5 ajtos vagy kombi mindegy mert nagy a csomagtere es konnyen pakolhato
alkatreszeket konnyu-e talalni hozza? (vw)
milyen motorral vegyem?
Jók azok is mert a volswagen gyártja az octaviakat is annyi hogy szerintem olcsóbb hozzájuk az alkatrész.
Én azt mondom ha a takarékosság számít neked 1.9 tdi motorral szerelt változatot vegyél annak 5-6 liter közöt mozog a fogyasztása attólfügg milyen a vezetési stílusod.
Ha a kényelem is számít úgy mint az előttem író is mondta van az Octáviának egy nagyobb változata a super B ez jóval tágasabbb a sima octáviának és ha sokat ménnél majd messzire akkor jobban járnál ha a super B-ét választod.
ismerem a superbet is, de az tul nagy nekem, az amugy egy Passat,
nekem evi max 5 alkalom ami hosszabb ut(1000km) esetleg neha par szaz kilometer( 200-300km), legtobbet varos es orszaguton megyek napi 40-80km, hetvegi 100-120km (de ez sem mindig)
nekem is az 1.9 huz a szivem mert, a 2.0 pdtdi motor amirol eleg sok rosszat halottam, es szerintem a 100 loero eleg egy ilyen autoba, es passatban ez a motor elmegy 5-6 literrel
Csak dícsérni tudom őket ,még szerelőként is :)
Nem sok munkát ad ....
A TDI motor ebben az autóban szuper. Nekem benzines 1.4-em van, az is jó, csak sokszor idegesítően lomha. Ezzel a szériával rengeteg a probléma aminek a javítása nem 2 fillér.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt: [link]
Egyébként a futóműve szuper, nagyon kényelmes az első ülés, a hátsó viszont kemény. Hatalmas a helykínálat mindenhol, a csomagteret sosem tudtam még telepakolni. Fogyasztása városban 10-11 liter, vegyes úgy 7 körül van. A dízelről sok jót hallottam, annak természetesen sokkal kedvezőbbek ezen értékei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!