Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autóról?

Mit gondoltok erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Klíma ugyan nem ártana bele,de az csak mellékes.

2013. jan. 12. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
ilyen kis kocsihoz ennyi lóerő, meg 16-os kerék, ez valami sport kocsi lehet. A km szerintem valós és nyilván inkább csak lakott területen kívűl használták mert városban ennyit nem könnyű össze hozni ergo a motor és a futómű meg a többi talán nem épp a végét járja.
2013. jan. 12. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Másfél millióért 2008-as KIA CEED nagyon-nagyon megéri, csak a klíma hiánya miatt nyáron igencsak szenvedni fogsz. 2008-as autóból nem is fogom fel hogy maradhat ki, na mindegy. Meg kereskedő árulja, azok meg átverik az embert. El kell menni megnézni, jól átvizsgáltatni szerelővel.
2013. jan. 12. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Persze,elmegyek,valószínűleg még a héten.

A lényeg az,hogy így elsőre ti se csúnyának nézitek,annyira nem jön le nagy hiba róla elsőre.

A klímát én is hiányolom,de még sok autóban nincsen,így én is "megküszködök" vele.

Egyenlőre nekem az volna a lényeg,hogy első autónak valami normálisat.(Mielőtt lehurrogtok,5év intenzív vezetés már van mögöttem,kis furgonnal is,így ez csak a saját tulajdonomban lenne első nekem.)

2013. jan. 12. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a 109 Le-s benzines nem tudom mennyit ehet és általában az autóknál ez érdekel engem elsősorban. Én nem venném meg mert 3 ajtós, van belőle 5 ajtós változat is, inkább azt.

Klíma nem érdekel mert motorral járok és ha kocsim is lesz akkor is motorral járok majd nyáron.

2013. jan. 12. 23:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Jah,a 3 ajtó sem probléma,2személyre tervezek max,sőt sajnos most 2. sincsen .:(
2013. jan. 12. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Vételár: 1.499.999 Ft

Ár (EUR): 5.043 EUR

Finanszírozás: 0%-tól elvihető

Évjárat: 2008/12

Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes: 2014/12

Futott km: 123.456 km

Kivitel: Ferdehátú

Állapot: Normál

Üzemanyag: Benzin

Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú) sebességváltó

Hengerűrtartalom: 1396 cm³

Henger-elrendezés: Soros

Hajtás: Első kerék

Teljesítmény: 80 kW, 109 LE

Szállítható szem. száma: 5 fő

Ajtók száma: 3

Klíma fajtája: Manuális klíma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szín: Ezüst (metál)

Saját tömeg: 1.257 kg

Össztömeg: 1.750 kg

Csomagtartó: 340 liter

Nyári gumi méret: 205/55 R 16

2013. jan. 14. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebben alapjáraton van klíma...
2013. jan. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!