Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autóról?

Mit gondoltok erről az autóról?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, még két év és ha meglesz a jogsim, szeretném megvenni, mert valahogy nagyon beleestem.:)

Igaz, apám mikor autókkal dolgozott én is sokat segítettem, de mégsem értek még nagyon hozzájuk.

Mit gondoltok róla?

[link]

Aztán nem lecsapni rá!! Nekem kell!:)

2013. jún. 20. 22:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

De, mindjárt lecsapok rá! :) 116 lóerő, az már nem semmi. Ezzel max állóhelyzetben villoghat a kedves vevő. Egyébként ezúton szeretnék előre is sok sikert kívánni a fenntartásához, szervizeléséhez, közlekedtetéséhez, illetve a parkolásához! :)

A gazdag apucit inkább kérd meg, hogy használhatóbb autót vegyen!

Mivel ezzel itt magyarországon nem sok örömöd lesz.

2013. jún. 20. 23:06
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem villogásból kell.. Hanem mert szinte belezúgtam:)

"Gazdag apuci.." Saját pénzből akarom megenni majd, ezért tanulok most olyan sokat. Tudod: sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi..

Hát a vele való közlekedés.. Megoldjuk:)

2013. jún. 20. 23:13
 3/16 acelsziv ***** válasza:
95%

"sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi.. "

Össze fogom törni a lelked, de ez a folyamat ma már nem állja meg a helyét...

2013. jún. 20. 23:20
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Gizda. Városban eszik vagy 25 litert :D

Amúgy pofás, de nekem ebből az érából a Charger jobban tetszik.

2013. jún. 20. 23:21
 5/16 A kérdező kommentje:

"sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi.. "

De ha sikerül, akkor nyomozó leszek és itt a városunkban szerintem kapnék is munkát és ha jól tudom, egy nyomozó jól keres:) Szóval még ne nagyon törjétek össze a lelkemet, még van bennem motiváció meg kitartás, és ez kell!:)

Na, de kicsit eltértünk a témától..

Amúgy köszi a válaszokat!:)

2013. jún. 20. 23:24
 6/16 anonim ***** válasza:

4 milliót saját zsebből az szép. Érdemes olvasgatni Winkler Robi szopórollerét a Cougarral. 98%-ot szervizben szívott vele, 2% ment is vele. Napi használatra egy ilyen nagyon rossz. Mindig el fog romlani benne valami és egy vagyon a javítás.

ja és 20 litert fogyaszt. nem vicc. egy iléyen veteránautó csak 2. vagy 3. autónak jó, és csak nyáron krúzolni vele meg találkozóra vinni.

2013. jún. 20. 23:24
 7/16 anonim ***** válasza:

"De ha sikerül, akkor nyomozó leszek és itt a városunkban szerintem kapnék is munkát és ha jól tudom, egy nyomozó jól keres:) "

ez nem a Colombo. Egy rendőrtiszt nem keres sokat. Annyit főleg nem hogy megvegyen egy 4 milliós Impalát amit fenn is kéne tartani.

2013. jún. 20. 23:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Még 2 év a jogsiig? szóval jóindulattal is 15,5 éves vagy? Térjünk erre vissza 2 év múlva, kíváncsi lennék ha tényleg nem gazdag apuci pénzel akkor hogyan lesz 18év körül 4 millió a zsebedben, meg annyi jövedelmed, hogy élj és fenntarts egy ilyen kocsit. De én biztos nem venném meg. Nekem a Mustang az álom. Ha már 20-25 litert eszik akkor menjen is. Egy ilyen restaurált gép meg semmivel sem megbízhatatlanabb mint más, szerintem.
2013. jún. 20. 23:51
 9/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Még két év a jogsiig, közben tanulok, és ha megvan a szakma és a munka akkor valószínűleg hitelre megy majd a kocsi, amit én fizetek.

Apám is tudná, de tőle csak annyit kértem, hogy a suliban támogasson, nem igazán szeretem, ha mindent megkapok csak úgy. Az a jó, ha dolgozok és gyűjtök és megveszem, mert akkor jobban értékelem.

Amúgy ha ennyire nem javasoljátok, akkor talán nézek majd mást, de az biztos, hogy ebbe a kocsiba első látásra beleszerettem:)

2013. jún. 21. 00:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésből írom de a hitel sem úgy műkszik hogy elmész dolgozni aztán 2 hónap múlva felveszed. Tudtommal ahhoz is kell minimum 1 év munkaviszony. Meghát lehet jó végzettséged de a kezdőfizetés nem biztos hogy az lesz amire számítasz. Ha ezt a kocsit szeretnéd akkor azt tudom javasolni hogy ha sikerülne akkor vedd meg, de legyen mellette egy kisebb fenntarthatóságú kocsi is a hétköznapokra.
2013. jún. 21. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!