Mit gondoltok erről az autóról?
Lány vagyok, még két év és ha meglesz a jogsim, szeretném megvenni, mert valahogy nagyon beleestem.:)
Igaz, apám mikor autókkal dolgozott én is sokat segítettem, de mégsem értek még nagyon hozzájuk.
Mit gondoltok róla?
Aztán nem lecsapni rá!! Nekem kell!:)
De, mindjárt lecsapok rá! :) 116 lóerő, az már nem semmi. Ezzel max állóhelyzetben villoghat a kedves vevő. Egyébként ezúton szeretnék előre is sok sikert kívánni a fenntartásához, szervizeléséhez, közlekedtetéséhez, illetve a parkolásához! :)
A gazdag apucit inkább kérd meg, hogy használhatóbb autót vegyen!
Mivel ezzel itt magyarországon nem sok örömöd lesz.
Nem villogásból kell.. Hanem mert szinte belezúgtam:)
"Gazdag apuci.." Saját pénzből akarom megenni majd, ezért tanulok most olyan sokat. Tudod: sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi..
Hát a vele való közlekedés.. Megoldjuk:)
"sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi.. "
Össze fogom törni a lelked, de ez a folyamat ma már nem állja meg a helyét...
Gizda. Városban eszik vagy 25 litert :D
Amúgy pofás, de nekem ebből az érából a Charger jobban tetszik.
"sok tanulás, jó állás, jó fizetés, jó kocsi.. "
De ha sikerül, akkor nyomozó leszek és itt a városunkban szerintem kapnék is munkát és ha jól tudom, egy nyomozó jól keres:) Szóval még ne nagyon törjétek össze a lelkemet, még van bennem motiváció meg kitartás, és ez kell!:)
Na, de kicsit eltértünk a témától..
Amúgy köszi a válaszokat!:)
4 milliót saját zsebből az szép. Érdemes olvasgatni Winkler Robi szopórollerét a Cougarral. 98%-ot szervizben szívott vele, 2% ment is vele. Napi használatra egy ilyen nagyon rossz. Mindig el fog romlani benne valami és egy vagyon a javítás.
ja és 20 litert fogyaszt. nem vicc. egy iléyen veteránautó csak 2. vagy 3. autónak jó, és csak nyáron krúzolni vele meg találkozóra vinni.
"De ha sikerül, akkor nyomozó leszek és itt a városunkban szerintem kapnék is munkát és ha jól tudom, egy nyomozó jól keres:) "
ez nem a Colombo. Egy rendőrtiszt nem keres sokat. Annyit főleg nem hogy megvegyen egy 4 milliós Impalát amit fenn is kéne tartani.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Még két év a jogsiig, közben tanulok, és ha megvan a szakma és a munka akkor valószínűleg hitelre megy majd a kocsi, amit én fizetek.
Apám is tudná, de tőle csak annyit kértem, hogy a suliban támogasson, nem igazán szeretem, ha mindent megkapok csak úgy. Az a jó, ha dolgozok és gyűjtök és megveszem, mert akkor jobban értékelem.
Amúgy ha ennyire nem javasoljátok, akkor talán nézek majd mást, de az biztos, hogy ebbe a kocsiba első látásra beleszerettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!